A Biomag® cég filozófiája olyan csúcsminőségű termékek előállítása, amelyek évek hosszú során jól szolgálnak a felhasználóknak. Ennek érdekében termékeink fejlesztése során minden apróságra óriási hangsúlyt fektetünk – mind készülékeink használati értéke és magas hatásfoka, mind a felhasznált csúcsminőségű alapanyagok és gyártási folyamatok tekintetében.

Tekintse át a Biomag® mágnesterápiás készülékek hírneves szakmai tekintélyek által kiadott tanúsítványait, amelyek alátámasztják a Biomag® készülékek magas színvonalát és a Biomag® készülékek forgalmazása terén nemcsak Európában, de Ázsiában és Amerikában is elismertek.

Renszer tanusítványok

Az ISO 13 485 szabvány az orvostechnikai eszközök és a kapcsolódó szolgáltatások gyártói számára készült, és az e témák minőségbiztosítási rendszerére vonatkozó magasabb követelményeket figyelembe véve jött létre. Segíti őket abban, hogy minőségi termékeket és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtsanak a vevői elvárásoknak megfelelően, és megfeleljenek az állami hatóságok törvényi követelményeinek.

Ezeknek a tanúsítványoknak a kibocsátója: 3EC International
Termék tanusítványok

A EK-tanúsítvány a termék megfelelőségének független ellenőrzését hajtja végre a vonatkozó kormányzati rendelkezések követelményeinek megfelelően, amelyeket a gyártó végez el. A EK-tanúsítvány kiállítója kijelenti, hogy a gyártó megfelelően elvégezte a megfelelőség-értékelési eljárást, és kiadhatja az EK-megfelelőségi nyilatkozatot.

A gyártó köteles az orvostechnikai eszközt CE- jelöléssel megjelölni, és az orvostechnikai eszközökről szóló törvényben előírt feladatok elvégzéséért felelős bejelentett szervezet azonosító számát is megjelölni.

Ezeknek a tanúsítványoknak a kibocsátója: 3EC International
Biomag® Lumina 3D-e

A Megfelelőségi Nyilatkozat olyan dokumentum, amellyel a Biomag® igazolja, hogy helyesen értékelte a terméknek a vonatkozó kormányzati rendelkezések követelményeinek való megfelelőségét . A tanúsítvány szükséges feltétele a termék piacra kerülésének. Az EK-megfelelőségi nyilatkozatot (EC Conformity Declaration) a gyártó állítja ki a szóban forgó terméknek egy adott kormányrendelet követelményei szerint történő értékelése alapján.

A CB rendszer avagy az IECEE-CB rendszer a legelterjedtebb világméretű tanúsítási rendszer az elektrotechnikai termékek területén. Egy megállapodásról van szó a vizsgálati eredményeknek az elektrotechnikai termékek elektromos biztonságára vonatkozó IEC nemzetközi szabványok szerinti elismeréséről.

Ezeknek a tanúsítványoknak az elbírálója: Elektrotechnikai tesztintézet (CB rendszer) és 3EC International (EK megfelelőségi nyilatkozat).
Biomag® Lumio 3D-e

A Megfelelőségi Nyilatkozat olyan dokumentum, amellyel a Biomag® igazolja, hogy helyesen értékelte a terméknek a vonatkozó kormányzati rendelkezések követelményeinek való megfelelőségét . A tanúsítvány szükséges feltétele a termék piacra kerülésének. Az EK-megfelelőségi nyilatkozatot (EC Conformity Declaration) a gyártó állítja ki a szóban forgó terméknek egy adott kormányrendelet  követelményei szerint történő értékelése alapján.

Az Elektrotechnikai Tesztintézet által kiadott tanúsítvány megerősíti, hogy a tanúsítványra vonatkozó követelményeknek való megfelelés alapján bocsátották ki, és kijelenti, hogy a Biomag® készülék megfelel az orvostechnikai eszközökre vonatkozó szabványok követelményeinek.

Ezeknek a tanúsítványoknak az elbírálója: Elektrotechnikai Tesztintézet (CB rendszer) és 3EC International (EK-megfelelőségi nyilatkozat).
Biomag® LightFit Duo

Az Elektrotechnikai Tesztintézet által kiadott tanúsítvány megerősíti, hogy a tanúsítványra vonatkozó követelményeknek való megfelelés alapján bocsátották ki, és kijelenti, hogy a Biomag® készülék megfelel az orvostechnikai eszközökre vonatkozó szabványok követelményeinek.

Ezeknek a tanúsítványoknak az elbírálója: Elektrotechnikai Tesztintézet (Tanúsítvány) és 3EC International (EK-megfelelőségi nyilatkozat).
Állatrovosi tanúsítványok

A szabad értékesítési tanúsítvány bizonyítja, hogy a Biomag® Lumina VET állatgyógyászati készítményt állatorvosi célokra gyárthatják és korlátlanul forgalomba hozhatják. Ez a tanúsítvány lehetővé teszi az értékesítést az Európai Unió országaiba és más országokba.

A tanúsítvány kiadásának elbírálója: Állat-egészségügyi Biotechnológiai és Állat-gyógyszerészeti Állami Ellenőrzési Intézet.
Karel Hrnčíř - Biomag - hivatalos dokumentumok

A Karel Hrnčíř – Biomag® kereskedelmi vállalat a cégnyilvántartás kivonatában alapvető azonosítási információkat ad meg a vállalatról.
A cégnyilvántartás kivonatának helytállósága megerősíti: Regionális Bíróság Hradec Královéban.

A cégbírósági kivonat bizonyítja, hogy a Karel Hrnčíř – Biomag® kereskedelmi vállalat kereskedési engedélyt tulajdonol az orvostechnikai eszközök gyártása területén és egyéb területeken.
A cégbírósági nyilvántartás kivonatainak kibocsátója: Hořice Vállalkozási Hivatal

A regisztrációról szóló Tanúsítvánnyal a Karel Hrnčíř – Biomag vállalat tanúsítja, hogy ÁFA-fizető.
Az ÁFA-fizetőként való regisztrációról szóló Tanúsítvány kibocsátója: Hořice-i Pénzügyi Iroda
Petr Hrnčíř - Biomag - hivatalos dokumentumok

A cégbírósági kivonat bizonyítja, hogy a Petr Hrnčíř kereskedelmi vállalat vállalkozási engedélyt tulajdonol az orvostechnikai eszközök gyártása, kereskedés és szolgáltatás közvetítése és egyéb, a kivonatban felsorolt területeken.
A cégbírósági nyilvántartás kivonatainak kibocsátója: Hořice Vállalkozási Hivatal

A regisztrációról szóló Tanúsítvánnyal a Petr Hrnčíř vállalat tanúsítja, hogy ÁFA-fizető.
Az ÁFA-fizetőként való regisztrációról szóló Tanúsítvány kibocsátója: Hořice-i Pénzügyi Iroda
Biomag Medical s.r.o. - hivatalos dokumentumok

A Biomag Medical s.r.o. kereskedelmi vállalat a cégnyilvántartás kivonatában alapvető azonosítási információkat ad meg a vállalatról.
A cégnyilvántartás kivonatának helytállósága megerősíti: Regionális Bíróság Hradec Královéban.

A Biomag Medical s.r.o. regisztrálva van a Gazdasági Szereplők Nyilvántartásában (EORI nyilvántartás) és megkapta az egyedi azonosítót (EORI szám – Economic Operators Registration and Identification number). Az EORI szám egyedi azonosítóként szolgál a vámszervekkel való kommunikáció során.

A döntés kibocsátója, aki hozzárendeli a gazdasági szereplőhöz az azonosítóját (EORI-szám): Hradec Králové régió Vámhivatala.

A regisztrációról szóló Tanúsítvánnyal a Biomag Medical s.r.o. vállalat tanúsítja, hogy ÁFA-fizető.
Az ÁFA-fizetőként való regisztrációról szóló Tanúsítvány kibocsátója: Hradec Králové régió Pénzügyi Hivatala, kihelyezett fiók Jičínben.
Az Orvosi Eszközök Gyártói és Beszállítói Szövetségének tanúsítványa

A Biomag vállalat tagja az Orvosi Eszközök Gyártói és Beszállítói Szövetségének. Mindegyik cég, amelyik tagja a Szövetségnek, biztosítja termékei és az ügyfelekkel való kapcsolatának magas minőségét.
Felkeltette érdeklődését, milyen nagy hangsúlyt helyezünk termékeink gyártása során a minőségre? Érdekli, hogyan segíthet Önnek is a Biomag mágnesterápia? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakmai tanácsadóink válaszolnak az Önök kérdéseire.