Kniha Zdraví a magnetoterapie Biomag

Az egészség és a Biomag® mágnesterápia c., gyártó által kiadott könyv a Biomag® pulzáló mágnesterápia első kezeléseitől kezdve a professzionális alkalmazásokig mindennemű szakmai információt megad Önnek. Az áttekinthető kiadványból megtudja, hogyan lehet elérni – az egyedi kezelésektől kezdve egészen a nagy lélekszámú szakintézetekig – a pulzáló mágnesterápia alkalmazása során a legjobb eredményeket. Ez a könyv a pulzáló mágnesterápiáról szóló, a Biomag® által eddig kiadott könyvek közül a legjobb és legáttekinthetőbb.

Elméleti ismeretek a mágneses mezőről és gyógyhatásáról – A fejezet

A könyv ezen fejezete elsősorban a mágneses mezővel összefüggő elmélet és fogalmak magyarázatára irányul. Tudomást szerezhet a mágneses mezők közötti eltérésekről és megismerheti a pulzáló mágneses mezőt és egyéb fizikális metódusokat felhasználó készülékekre vonatkozó információkat. Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia gyógyhatásának leírása a bevezető rész végén található.

Felhasználás és a legújabb ismeretek – B fejezet

A könyv ezen fejezete áttekintést nyújt a pulzáló mágneses mező egyes alkalmazási helyeiről. Ezek a pontok az emberi testet ábrázoló rajzon lettek feltüntetve úgy, hogy a diagnózust és a pulzáló mágnesterápiás kezelések helyét könnyen és gyorsan meg lehessen állapítani.

Konkrét példák – C fejezet

Ebben a fejezetben MUDr. Peter Bednarčík, CSc. és kollektívája a Biomag® pulzáló mágnesterápia használatát magyarázza és írja le konkrét esetek felsorolásával. Így a könyv értékes információkat nyújt arra vonatkozóan, mikor és milyen feltételek mellett alkalmazahtó ez a közkedvelt rehabilitációs módszer. Ugyanakkor felhívja a figyelmet néhány fontos információra, melyeknek ismerete elengedhetetlen a biztonságos kezelés megkezdése érdekében.

A felhasználók és egészségügyi intézmények tapasztalatai – D fejezet

Az elégedettség és egészség mindenkor a legértékesebb jutalom. A Biomag® cég – a csúcsminőségű pulzáló mágnesterápiás készülékek rengeteg tapasztalattal rendelkező előállítója – hosszú megrendelői listájáról közzétette a felhasználók és egészségügyi intézmények által leírt tapasztalatokat. A könyv ezen fejezete a felhasználók véleményeinek olyan egyedüláló válogatása, amelyet szakorvosi kommentekkel egészítettünk ki. A professzionális szakemberek tapasztalatai is feldolgozásra kerültek grafikonok és statisztikák formájában, amelyek bizonyítják és igazolják a Biomag® pulzáló mágnesterápiás gyógykezelések eredményességét.

Összefoglalás és ajánlás – E fejezet

A könyv befejező része az alacsonyfrekvenciás mágnesterápia gyógyhatásait foglalja össze és felsorol további olyan információs forrásokat, amelyek a pulzáló mágnesterápiát érintik. A könyv legvégén egy terjedelmes diagnózis-lista került kidolgozásra. Ez úgy történt, hogy a könyv a Biomag® pulzáló mágnesterápia felhasználói számára gyors információ-forrásként és felhasználói kézikönyvként is szolgáljon.

A könyv cseh, spanyol vagy angol nyelvű kiadványainak ára: 380,- CZK (az ár áfát tartalmaz).

A könyvet űrlap kitöltésével rendelheti meg, ld. lent.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.