Köszvény

Szerkesztő: | 4. október 2019
Dna - popis diagnózy
Kép: Köszvény

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A köszvény krónikus anyagcsere-zavar, amikor a vér húgysav szintje megemelkedik, és a húgysav és sókristályai – elsősorban a kevésbbé vérellátott helyeken, pl. ízületi porcokban vagy az ízületek, ínszalagok környékén, akár a vesékben is – felgyülemlenek. Ezek a kristályok a szövetekben gyulladásos reakciókat váltanak ki, amelyek fájdalom, vörösödés, ödéma formájában jelennek meg, majd arthritiszes elváltozásokhoz vezetnek, melyek az ízületek eldeformálódásával vagy mozgáscsökkenésével, illetve a vesék működőképességének romlásával is végződhetnek.

Alacsony nukleoprotein tartalmú diétán, a húgysav termelődést csökkentő, ill. kiválasztását ösztönző gyógyszereken kívül köszvény esetén minden olyan gyógyterápia javasolt, mely javítja az érintett ízületek és szövetek vérkeringését, valamint gyulladáscsökkentő és analgetikus hatást fejt ki.

A mágnesterápia jelentősége köszvény esetén

A Biomagalacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia köszvény esetében bizonyítja a fentebb felsorolt pozitív hatásokat és segít a pácienseknekaz akut állapotok megelőzésében, valamint fékezi az érintett szövetekkárosodását.

A mágnesterápia alkalmazása köszvény esetén

Köszvény esetén a fájdalom elsődleges enyhítése érdekében naponta több alkalommal 4 – 10 Hz-es, a gyógykezelés folytatásához és az állapotfenntartáshoz 10 – 50 Hz-es kezeléseket javasolunk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A köszvényre a "medical program"-ot használom. Nem gyógyultam meg teljesen, de jelentősen csökkentek fájdalmaim.

Jiří Šuchman, Studená

3. fokozatú artrózisom, izomreumám és köszvényem van. 5 havi mágnesterápiát követően a nyugalmi állapotban fellépő fájdalmak megszűntek és most már hiszek abban, hogy jobb minőségű életet élhetek.

Jaroslava Linhartová, Nová Včelnice

Nagyon segít az asztma gyógyítására, az ízületekre és a köszvényre. Csaknem minden nap használom hátfájásra.

Bohuslav Broučková, Dubenec

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.