Gerinc artrózis

Szerkesztő: | 4. október 2019
Artróza páteře - popis diagnózy
Kép: Gerinc artrózis

Ön megoldást keres az egészségügyi problémákra?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: csigolyák és csigolyák közti porckorongok – ideggyök kompresszióval járó – degeneratív elváltozásai esetén alkalmazott programról van szó.

A mágnesterápia célja gerinc artrózis esetén

Gerinc artrózis esetén a mágnesterápiás kezelések célja a fájdalom enyhítése, a merev izmok oldása és a gerinc mozgásképességének javítása.

A mágnesterápia jelentősége gerinc artrózis esetén

Gerinc artrózis esetén a 3. sz. program (ízületi kopás) rövidebb verziójáról van szó, amikor – főként az érzekeny személyeknél – inkább rövedebb és naponta többször ismétlődő kezelésekre van szükség. A klinikai mód a gerinc artrózis kezelésére egy 50 Hz-ig terjedő gyógyulást serkentő programmal bővült. Ezt a programot az 1. sz. programmal végzett fájdalomcsillapítást követően használjuk a gyógyulás elősegítésére, pl. éppen a csigolyák és csigolyák közti porckorongok – esetleges ideggyök kompresszióval járó – degeneratív elváltozásai esetén.
Fájdalomcsillapító és görcsoldó hatás segítségével igyekszünk elérni a fájdalmas izomösszehúzódások és blokádok oldását, a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia duzzadáscsökkentő hatása pedig enyhíti a csigolyák közti porckorong és az azt körülvevő szövetek duzzadtságát, s ezáltal csökken az ideggyökre gyakorolt nyomás is. Ennek következménye a csigolyák bolokádjainak oldása és a jobb mozgáskészség. A mágnesterápiás kezelések megelőzhetik a rehabilitációs tornát, mozgásgyakorlatokat, stb.

Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia Hogyan hat?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A mágnesterápia általában véve csökkenti a hát- és gerincfájdalmakat. A programokat váltogatva 2 éve alkalmazom. A problémákat nem szünteti meg teljesen, de annyira enyhíti, hogy mozgásképes vagyok, nem kell sehová utazgatnom rehabilitációra és bármikor otthon kezelhetem magam.

Jaroslav Šabatka, Protivín

A mágnesterápiás kezelések előtt erős csípőízületi, nyaki és ágyéki gerinc-, valamint vállízületi fájdalmaim voltak. Mióta kezelem magam, elmondhatom, hogy az összes fenti esetben csökkentek fájdalmaim, már nem olyan intenzívek és gyakoriak.

Jaroslav Soldán, Břidličná

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.