Gerinc artrózis

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: csigolyák és csigolyák közti porckorongok – ideggyök kompresszióval járó – degeneratív elváltozásai esetén alkalmazott programról van szó.

A mágnesterápia célja gerinc artrózis esetén

Gerinc artrózis esetén a mágnesterápiás kezelések célja a fájdalom enyhítése, a merev izmok oldása és a gerinc mozgásképességének javítása.

A mágnesterápia jelentősége gerinc artrózis esetén

Gerinc artrózis esetén a 3. sz. program (ízületi kopás) rövidebb verziójáról van szó, amikor – főként az érzekeny személyeknél – inkább rövedebb és naponta többször ismétlődő kezelésekre van szükség. A klinikai mód a gerinc artrózis kezelésére egy 50 Hz-ig terjedő gyógyulást serkentő programmal bővült. Ezt a programot az 1. sz. programmal végzett fájdalomcsillapítást követően használjuk a gyógyulás elősegítésére, pl. éppen a csigolyák és csigolyák közti porckorongok – esetleges ideggyök kompresszióval járó – degeneratív elváltozásai esetén.
Fájdalomcsillapító és görcsoldó hatás segítségével igyekszünk elérni a fájdalmas izomösszehúzódások és blokádok oldását, a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia duzzadáscsökkentő hatása pedig enyhíti a csigolyák közti porckorong és az azt körülvevő szövetek duzzadtságát, s ezáltal csökken az ideggyökre gyakorolt nyomás is. Ennek következménye a csigolyák bolokádjainak oldása és a jobb mozgáskészség. A mágnesterápiás kezelések megelőzhetik a rehabilitációs tornát, mozgásgyakorlatokat, stb.

A mágnesterápia és a gerinc artrózis – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról gerinc artrózis esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a gerinc artrózis esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.