Hirek

Szeretettel meghívjuk , hogy látogassa meg az Arab Health 2023 kiállítást amelyen bemutatásra kerülnek az új Biomag készülékek. Szeretettel várjuk Önt 2023. 02. 02-01.30. a Z-es csarnokban a Z1.F10. standnál.

 

A Biomag impulzusos mágnesterápia számos betegség tünetein segíthet most már Peruban is. Köszönet helyi üzleti partnerünknek, a Phymed s.r.l. társaságnak, amellyel együttműködve sikeresen teljesítettük az orvostechnikai eszközök értékesítéséhez szükséges, kihívást jelentő regisztrációt e célországban.

Köszönjük mindenkinek, akik Dubajban az Arab Health, az  egészségügyi műszaki berendezések kiállításán meglátogatták a Biomag Medical s.r.o. társaság bemutatkozását. Nagy örömmel mutattuk be az  egészségügyi készülékek legfontosabb régiók terjesztőinek a Biomag 3D pulzusos terápia egészségügyi berendezést.

Szívélyesen meghívjuk Önöket a 2021 november 15-18. között Düsseldorfban megrendezendő gyógyászati technikai világvásár keretén belül a 3D pulzáló mágnesterápiát bemutató kiállításunkra.

Örömmel értesítjük Önt, hogy a kiválasztott piacokon új impulzusos magnetoterápiás készülékeket készítettünk eladásra Lumina 3D-e, Lumio 3D-e, LightFIT DUO.