Gerinfájdalmak

Szerkesztő: | 4. október 2019
Bolesti páteře - popis diagnózy
Kép: Gerinfájdalmak

Ön megoldást keres az egészségügyi problémákra?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Degeneratív és gyulladásos folyamatok, túlzott megterhelés, nem megszokott testmozgás és átfázás következtében létrejött gerincfájdalmakról van szó. A gerincfájdalmak egész sor okát ismerjük a tartószerkezet szöveteiben fellépő működési funkcióitól kezdve egészen a strukturális elváltozásokig.

A mágnesterápia célja gerinfájdalmak esetén

Gerincfájdalmak esetén a mágnesterápiás kezelések célja az akut fájdalom enyhítése, a merev izmok oldása és a mozgásképesség javítása, a további mozgásra irányuló rehabilitáció lehetővé tétele és a regeneráció elősegítése mind a nyaki, mellkasi, mind a derék tájéki gerinc fájdalmai esetén.

A mágnesterápia jelentősége gerinfájdalmak esetén

Gerincfájdalmak esetén a program a fájdalomcsillapító és gyógyítást serkentő frekvenciák automatikus váltogatásával végzi a kezelést, amely degeneratív, gyulladásos folyamatok, valamint túlzott fizikai megterhelés, szokatlan testmozgás és átfázás következtében fellépő gerincfájdalmak esetén alkalmazandók. A kezelések végezhetők mind derékfájás, mind nyaki gerinc vagy mellkasi gerinc fájdalmai esetén.

Gerinc- és ízületi fájdalmaikat a páciensek gyakran fájdalomcsillapítókkal és gyulladáscsökkentő (nem szteroid reuma ellenes), valamint izomlazító (a központi idegrendszert befolyásoló) szerekkel igyekeznek enyhíteni, ami – főként hosszútávú használat esetén – nemkívánatos mellékhatások kockázatával jár.

A mágnesterápia alkalmazása gerinfájdalmak esetén

Gerinc- és ízületi fájdalmakra irányuló – Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia segítségével történő – rehabilitációs kezelések előnye az ellenjavallatok és nemkívánatos mellékhatások minimális aránya. A kezelés ugyanis nem megterhelő és otthoni körülmények között is végezhető, aminek különösen a krónikus betegek szempontjából nagy a jelentősége. Gerincfájdalmak esetén a mágnesterápia alkalmazható gyógyszeres kezelés során is, főként az akut stádium idején. Gerincfájdalom kezeléséhez legtöbbször a szétnyitható lapos applikátorokat használjuk fekvő vagy ülő helyzetben a gerinc tájékán, vagy az egésztest applikátort. Ezek a kezelések elsősorban fájdalomcsillapító, ödéma- és gyulladás-csökkentő és regeneráló hatásúak.

Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia Hogyan hat?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Nyaki gerinci problémáim voltak. Bármikor hirtelen fordítottam el a fejem, nagyon fájt. A mágnesterápiát követően egészségi állapotom igen gyorsan javulni kezdett, a legnagyobb örömet a fájdalommentes fejmozdulatok okozzák.

Ladislava Martinková

Férjemmel mindketten tartós nyaki gerinci és ízületi fájdalmakban szenvedtünk. A vállfájdalmaim annyira erősek voltak, hogy nem tudtam fésülködni sem. Hat havi kezelés után vállam rendbejött és gerincfájdalmaim jelentősen csökkentek.

Sousedík házaspár, Zlín

Derékfájdalmaim voltak és aranyér miatt szenvedtem. A mágnesterápia hatására gerincfájdalmaim fokozatosan megszűntek és aranyerem meggyógyult. Feleségemnek 1 hónapon belül elmúlt a térdfájása, de folytatja a kezelést.

Babic házaspár, Kojetín

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.