Biomag pulzusos mágnesterápia készülékek

A klinikai pulzusos mágnesterápia készüléket a Biomag társaság már 1991-től gyártja. Ezeket a készülékeket egy sor gyógyászati szakterület alkalmazza. Annak köszönhetően, hogy a Biomag pulzusos mágnesterápia készülékek folyamatosan fejlődnek és  magas színvonalú hatásfokkal, minőséggel, formatervezéssel rendelkeznek, a piacon a legkeresettebbeké tartoznak. Ismerje meg, hogy ezen klinikai készülékek milyen előnyökkel rendelkeznek.

Az otthoni kezelésre alkalmas készülékek egy sor előnnyel rendelkeznek. A pulzusos mágnesterápia otthoni alkalmazása gyakoribb rendszerességgel, hosszabb időtartamban, valamint gazdaságosabba végezhetőek el. Az orvos által meghatározott diagnózis és konzultáció alapján olyan készülék alkalmazását kínáljuk fel Önnek, amelyeket az ellenjavallat  kizárását követően,  a család csaknem mindegyik tagja használni tud.

Az otthoni használatra alkalmas kompakt készülékek nem csupán a takarékos méretükért, hanem a kedvező vételárukért is nagyon kedveltek. A Biomag pulzusos mágnesterápia készülékek esetében  ezen felül a termékek könnyen hordozhatóak, megőrzik nagy hatásfokukat, minőségüket. A Biomag részére a minőségi terápia biztosítása mindig nagy jelentőségű.

Takarékos és mégis nagy teljesítményű. Pontosan ilyenek a LightFit DUO sorozathoz tartozó készülékek. Egy testben helyezkedik el a készülék modulja és a helyi applikátor. Ezen megoldásnak köszönhetően a Biomag pulzusos mágnesterápia leghozzáférhetőbb készülékéről van szó. A termék alkalmazóját megpedig a nagy hatásfok és a Biomag készülékek legmagasabb mértékű standardja.

A Biomag pulzusos mágnesterápia állatorvosi készülékek nem csupán a sportállatok teljesítményének fokozására készülnek. Közkedveltek a házi kedvencek ápolására is, mégpedig a balesetek utáni, vagy a krónikus betegségek kezelésére is. A Lumina VET készülékeknek köszönhetően a csúcsminőségű pulzusos mágnesterápiát nem csak az erre specializált állatorvosnál, de már otthon lehet applikálni.