Csatlakoztatható applikátorok

A Biomag készülék különféle módozatú felállításban készül, amely minden esetben gépből és kívánság szerinti hozzá kapcsolt mágnesterápia applikátorokból, ill. A többi tartozékból áll (táska, rögzítő szalagok, stb.).

Az applikátorok menüjéből válasszuk mindig a méret és forma szempontjából az adott terápiás célnak legmegfelelőbbet. Az egyes applikátorok használata megfelelőségének értékelésekor arra figyeljünk, hogy az applikátor kényelmesen illeszkedjen a testre, a lehető legközelebb az érintett részhez. Egyes applikátorok közvetlenül a sérült/beteg részre rögzíthetők a rugalmas szíj segítségével.

Az applikátorok a Biomag® készülék kiegészítő elemei, amelyek alapját zománcozott sárgaréz vagy más vezetővel speciális szerkezetbe feltekert légtekercsek alkotják. Az applikátorok felületét minőségi műbőr borítja. Valamennyi applikátor műanyag kapoccsal ellátott, amelyen a gyártó logóját jelző címke található. Az applikátorok 1-csatlakozóval , 2-csatlakozóval , 3-csatlakozóval rendelkeznek .

Kör alakú applikátorok

A szolenoid típusú applikátorok üreges henger formájúak. Ott használatosak, ahol fontos a mágneses mező egyenletes hatása. Az adott testrészre felhúzva a megfelelő átmérőjű elemet ott használjuk, ahol mélyen a szövetekbe kell hatolni.

Lapos applikátorok

Az applikátorok lap vagy párna formájúak, és méretük szerint helyezzük nagyobb testrészekre. Ott használatosak, ahol az egyes
elemek mérete és hajlíthatósága fontos. Az egész test vagy a végtagok kezelésére alkalmas.

Kombinált applikátorok

Az applikátorok laposak és nyílásokkal rendelkeznek. Ott használjuk, ahol az univerzális tulajdonságok érvényesülését keressük. A test egy adott részének kezelésére lapos applikátorként, vagy bizonyos testrészre felhúzva kör alakú applikátorként használhatók.

Helyi applikátorok

Az applikátorok kör vagy ovális formájúak, egy adott pontra irányulva. Ott használatosak, ahol fontos a mágneses mező intenzív hatása. A test egy célzott pontjának kezelésére alkalmas.

A12PL

A12PL mágnesterápia applikátor 3D impulzusokkal. Előnye, hogy az egyes részek mozgathatóak, és így a test egy adott része intenzívebben kezelhető.

Háromrészes 3D impulzusos lekerekített lapos applikátor.

A12PM

A Biomag A12PM mágnesterápia applikátora 3D impulzusokkal. Előnye a zárt alakba történő összekapcsolás és fixáció lehetősége.

Háromrészes, 3D impulzusos lekerekített lapos applikátor zárt formába való kapcsolási vagy rögzítési lehetőséggel.

A17P

Az A17P mágnesterápia applikátor a kényelmes fekvőhelyzetben történő kezelésre. Zárt alakú összecsukásával az adott testrész intenzívebben kezelhető.

Intenzív háromrészes 3D lekerekített lapos applikátor zárt formába való kapcsolási vagy rögzítési lehetőséggel.

A14P

Az A14P mágnesterápia applikátora a kéz kezelésére alkalmas. Ideális a csukló és az ujjak tájékának kezelésére.

Formázott lapos applikátor a felső végtagok számára.

A15P

A15P mágnesterápia applikátor intenzív hatásfokkal. Elég a kiválasztott testrészhez hozzátenni és megcélozni , és a kívánt kezelés elkezdődhet.

Intenzív helyi applikátor.

A9P

Az A9P mágnesterápia applikátor a fej tájékának intenzív kezelésére készült.

Formatervezett helyi / lokális applikátor fejre.

A16P

Az A16P mágnesterápia applikátor a lábak intenzív kezelésére készült. Ideális a lábak fájdalomellenes és gyógyító hatású kezelésére.

Formázott lapos applikátor az alsó végtagok számára.

A3S

A3S mágnesterápia kerek applikátora lapos aljzattal és 3D impulzusokkal. Elég ráhúzni a test kívánt részére és applikálni a fájdalomellenes kezelést.

Elliptikus kör alakú applikátor lapos fenékkel és 3D impulzusokkal.

A8P

Az A8P mágnesterápia applikátor a lapos és a kerek applikátor jó hatását egyesíti. Ideális a hát, fej, forgók, stb. Környékének kezelésére.

Egyrészes lekerekített formájú kombinált applikátor nyílással és rögzítési lehetőséggel.

A1S

A1S mágnesterápia applikátor a mágneses tér egyenletes hatásának elérésére. Ideális a fájdalom elleni kezelésre.

Elliptikus kör alakú, szolenoid típusú applikátor lapos fenékkel.

SL70

SL 70 mágnesterápia applikátor a kiválasztott testrészre egyenletesen ható mágneses teres kezelésre. Ideális a mélységi applikációra.

Tolóágyra szerelhető szolenoid típusú kör alakú applikátor.

SL60-P

Az SL60-P mágnesterápia applikátor biztosítja a kiválasztott testrész egyenletes, mélységi kezelését. Ideális a fájdalom elleni applikációra.

Szolenoid típusú kör alakú applikátor lapos fenékkel.

A6P2

A6P2 mágnesterápia applikátor átkapcsolási lehetőséggel. Lehetséges pontokban ható, vagy átkapcsolva, szélessávú mágneses tér hatásának létrehozása.

Átkapcsolható lokális applikátor irányított mágneses mezővel.

SL70 kihúzható berendezéssel

Az SL 70 mágnesterápia applikátor, a kihúzható rendszerrel, a fekvőhelyre történő szerelésre készült. Biztosítja a kiválasztott testrész kezelését.

Kihúzható berendeyés az SL70 solenoid applikátorra.

A11P

A11P mágnesterápia applikátor 3D impulzusokkal. Fekvő helyzetben, vagy intenzívebb kezeléskor összecsukva a test adott részére ráhúzva alkalmazható.

Háromrészes, 3D impulzusos lekerekített kombinált applikátor zárt formába való kapcsolási vagy rögzítési lehetőséggel.