Lumina NT készlet

Lumina NT készlet

A Biomag® Lumina NT készlet elsősorban egésztest rehabilitációra szolgál. Kitűnően érvényesül az ér- és idegrendszer, valamint általában az anyagcsere befolyásolására is. A kezelés javasolt az izomzat masszázs előtti ellazítása és sportolók fokozott és gyors regenerációja érdekében is.

Lumina FS készlet

Lumina FS készlet

A Biomag® Lumina FS készlet a legfejlettebb Biomag applikátorokból álló berendezés. A készlet egy márkavédett 3D párnás applikátort és terápiás lámpával, valamint gyógyító pulzáló mezővel kiegészített AL16-LUM típusú helyi kezelésre alkalmas applikátort tartalmaz.

Lumina MD készlet

Lumina MD készlet

A Biomag® Lumina MD készlet igen alkalmas korszerű munkahelyeken – pl. relaxációs sport centrumokban, rehabilitációs központokban és korszerű kórházakban, klinikákon – való használatra, ahol a maximális felszereltség lehetővé teszi az összes igény kielégítését.

Válasszon készlet-kínálatunkból, vagy kérje kimondottan az Ön számára szóló javaslatunkat.

Táska a Lumina MD készlethez

Táska a Lumina MD készlethez

Táska a Lumina ES készlethez

Táska a Lumina ES készlethez

Táska a Lumina FS készlethez

Táska a Lumina FS készlethez

Táska a Lumina FR készlethez

Táska a Lumina FS készlethez

Táska a Lumina NT készlethez

Táska a Lumina NT készlethez

A fenti Biomag készletek elsősorban univerzális jellegük és az indikációk széles skálája miatt keresettek a vevők körében.

A vevő kérésére összeállítjuk egyéni igényének megfelelő Biomag mágnesterápiás készülék és applikátorok kombinációját. A Biomag a készülékek és applikátorok legnagyobb választékával rendelkezik a piacon. A Biomag cég tanácsadói vagy kizárólagos forgalmazói szívesen összeállítják az Ön egészségi problémái szempontjából legmegfelelőbb kombinációt (készletet).

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és még ma kérjen tanácsot a Biomag mágnesterápiás készlet összeállításával kapcsolatban.

Ráadásul lehetősége van térítésmentesen ki is próbálni a kiválasztott Biomag készletet.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.