Biomag pulzusos mágnesterápia készletek

A pulzusos mágnesterápia összeállítások célja és kihasználtsága különböző. A Biomag cég termékajánlatában megtalálhatóak a nagyobb klinikák, valamint a magánrendelők részére alkalmas készülékek. Nagyon közkedveltek a készülékek univerzális összeállításai is, amelyeket az otthoni kezelések és a sportorvosi használatban tudnak igazán értékelni.

A test nagyobb részeinek mélységi és professzionális kezelését biztosítja. Az SL60-P nagy szolenoid a törzs környéki, az A12PM jelzésű pedig láb vagy a hát mélységi kezelését biztosítja. Az AL21 közkedvelt applikátor a lokális kezeléseknél biztosítja az intenzív pulzusos mágneses teret. A készlet az L11 jelzésű masszív védőtáskában van elhelyezve.

Válassza ki a 3D technológia által biztosított felületi applikációt vagy a közkedvelt mélységi kezelést. Az A12PM applikátorral, maximális kényelem biztosításával, elvégezheti a nagy felületek kezelését. Az SL29 szolenoid már több éve bevált a vállak környékének, a térd és a test egyéb más ízületének gyógykezelésében. Ez a bevált készlet az EB4 jelzésű védőtáskában van elhelyezve, amely nem csak a készülék biztonságát, de a praktikus szállítását is biztosítja, hogy a készlet mindig kéznél lehessen.

A 3D szabadalmaztatott technológiával szerezzen univerzalitást és a mélységi gyógykezelés applikálását. Az A11P és a FIX COMBI-e 3D applikátoroknak köszönhetően a test nagyobb részén, legnagyobb kényelemben végezheti el a terápiás kezelést. Ezen applikátoron található kivezetések lehetővé teszik a a vállak, a térd és egyéb más ízületek mélységi kezelését. Az A6P2 applikátoron az átváltást lehetővé tevő kapcsolóval ki lehet választani az intenzív mágneses tér pontban (SPOT) vagy nagyobb szélességben (WIDE) létrejövő hatás kifejtését, mégpedig ezt praktikusan mindenhol. Az EB3 masszív védőtáska lehetővé teszi a készülék kényelmes szállítását oda, ahova Ön szeretne menni.

Kompakt és takarékos. Univerzális és meglepően hatékony. Ezen készlettel a 3D technológiával rendelkező A17P nagyon univerzális és közkedvelt applikátort kapunk meg. Ezzel a készülékkel lehetséges a kezelés a kisebb ízületek, de a vállak vagy a hát tájékán is. Az A15P applikátor lehetővé teszi a lokális panaszok intenzív kezelését. Az EB1 masszív védőtáska lehetővé teszi a készülék kényelmes szállítását oda, ahova Ön szeretne menni.

Szerezzen egyben egy olyan készüléket, amely alkalmas a nagyobb felületek vagy a lokális intenzív kezelések elvégzésére. Az A12PL párnás applikátor a méretének köszönhetően ideális az egész test kezelésére. Az A6P2 applikátoron az átváltást lehetővé tevő kapcsolóval ki lehet választani az intenzív mágneses tér pontban (SPOT) vagy nagyobb szélességben (WIDE) létrejövő hatás kifejtését. A méretre elkészített EB5 masszív védőtáska a gyakori szállítások alkalmával védi a készüléket.

Mindenki részére, meglepő használhatósággal. Ez a készlet mindenit megfog. Az A8P applikátor nem csupán a hát vagy az izületek praktikus kezelésére alkalmas, de mélységi kezeléseknél Szolenoidként is használható. Az A6P2 applikátorral kombinálva ez a készlet meglepő en univerzális használhatóságú készülék, amely elnyeri az Ön tetszését is, úgy mint már számtalan elégedettséget kiváltó esetben tette. Az SBK formatervezett szállítótáska nem csupán a készülék biztonságos elhelyezését, de a könnyű szállítását is lehetővé teszi.