Fájdalommal járó állapotok

Szerkesztő: | 7. január 2019

A fájdalmak kezelésére szolgáló program jellemzői: A program alacsony frekvenciáival általában, a fájdalommal járó – degeneratív, gyulladással járó, illetve balesetből eredő – egészségi állapotot befolyásolja. A program használata nem javasolt heveny hasi és szívinfarktus-gyanús fájdalmaknál, hogy ne kerüljön sor a klinikai tünetek megszüntetésére, ami meggátolhatja a hirtelen megbetegedés diagzózisának időben történő felállítását.

A mágnesterápia célja a fájdalommal járó állapotok esetén

Fájdalommal járó állapotoknál a mágnesterápiás kezelés célja a fájdalom enyhítése, az izomgörcs feloldása és a gyógyulási, regenerációs folyamat elősegítése.

A mágnesterápia jelentősége a fájdalommal járó állapotok esetén

Többségében olyan állapotokat érintő programokról van szó, melyeknél a fájdalom minél hamarabbi megszüntetésére van szükség. A kezelést olyan fájdalmas állapotokra javasoljuk, melyeknél ismert a fájdalom oka (degeneratív, gyulladással járó, illetve balesetből eredő megbetegedések), stb. A szükség szerint ismételhető egy órás, alacsony frekvenciás kezelés ott javasolt, ahol a heveny fájdalom korlátozza a mozgathatóságot, akadályozza a további terápiát (pl. korrekciós torna) és a polimorbid pácienseknél, amikor a gyógyterápia kezdetén alkalmazott  fájdalmat enyhítő program minimalizálja a szervezet esetleges váratlan reakcióit a kezelésre. Így a heveny fájdalom enyhítését követően lehetőség van áttérni nagyobb arányú gyógyító és regeneráló frekvenciákkal rendelkező programra. A fájdalom enyhítése érdekében hosszabb kezelésre és az összes olyan program felhasználására van szükség, melyeknél a fájdalomcsillapítás hosszabb kezelési időt vesz igénybe – ilyen esetekben akár több órás, megszakítás nélküli kezelés is végezhető.

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia több szinten fejti ki fájdalomcsökkentő hatását. Egyrészt azon felül, hogy blokkolja az idegrostokban észlelt fájdalom agyközpontokba való továbbítását, a fájdalom enyhítésével elősegíti nagyobb számú endorfin keletkezését, másrészt izomlazító, gyulladás- és ödéma-csökkentő hatást, illetve a savas metabolitok szövetekből történő gyorsabb kiválasztását idézi elő.

A mágnesterápia alkalmazása fájdalommal járó állapotok esetén

Ne alkalmazzuk ismeretlen eredetű heveny hasi és szívinfarktus-gyanús fájdalmak esetén, hogy ne kerüljön sor a klinikai tünetek megszüntetésére, ami meggátolhatja a hirtelen megbetegedés diagzózisának időben történő felállítását.

A mágnesterápia és a fájdalommal járó állapotok – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról fájdalommal járó állapotok esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a fájdalommal járó állapotok esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.