Fájdalommal járó állapotok

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Bolestivé stavy - popis diagnózy
Kép: Fájdalommal járó állapotok

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A fájdalmak kezelésére szolgáló program jellemzői: A program alacsony frekvenciáival általában, a fájdalommal járó – degeneratív, gyulladással járó, illetve balesetből eredő – egészségi állapotot befolyásolja. A program használata nem javasolt heveny hasi és szívinfarktus-gyanús fájdalmaknál, hogy ne kerüljön sor a klinikai tünetek megszüntetésére, ami meggátolhatja a hirtelen megbetegedés diagzózisának időben történő felállítását.

A mágnesterápia célja a fájdalommal járó állapotok esetén

Fájdalommal járó állapotoknál a mágnesterápiás kezelés célja a fájdalom enyhítése, az izomgörcs feloldása és a gyógyulási, regenerációs folyamat elősegítése.

A mágnesterápia jelentősége a fájdalommal járó állapotok esetén

Többségében olyan állapotokat érintő programokról van szó, melyeknél a fájdalom minél hamarabbi megszüntetésére van szükség. A kezelést olyan fájdalmas állapotokra javasoljuk, melyeknél ismert a fájdalom oka (degeneratív, gyulladással járó, illetve balesetből eredő megbetegedések), stb. A szükség szerint ismételhető egy órás, alacsony frekvenciás kezelés ott javasolt, ahol a heveny fájdalom korlátozza a mozgathatóságot, akadályozza a további terápiát (pl. korrekciós torna) és a polimorbid pácienseknél, amikor a gyógyterápia kezdetén alkalmazott  fájdalmat enyhítő program minimalizálja a szervezet esetleges váratlan reakcióit a kezelésre. Így a heveny fájdalom enyhítését követően lehetőség van áttérni nagyobb arányú gyógyító és regeneráló frekvenciákkal rendelkező programra. A fájdalom enyhítése érdekében hosszabb kezelésre és az összes olyan program felhasználására van szükség, melyeknél a fájdalomcsillapítás hosszabb kezelési időt vesz igénybe – ilyen esetekben akár több órás, megszakítás nélküli kezelés is végezhető.

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia több szinten fejti ki fájdalomcsökkentő hatását. Egyrészt azon felül, hogy blokkolja az idegrostokban észlelt fájdalom agyközpontokba való továbbítását, a fájdalom enyhítésével elősegíti nagyobb számú endorfin keletkezését, másrészt izomlazító, gyulladás- és ödéma-csökkentő hatást, illetve a savas metabolitok szövetekből történő gyorsabb kiválasztását idézi elő.

A mágnesterápia alkalmazása fájdalommal járó állapotok esetén

Ne alkalmazzuk ismeretlen eredetű heveny hasi és szívinfarktus-gyanús fájdalmak esetén, hogy ne kerüljön sor a klinikai tünetek megszüntetésére, ami meggátolhatja a hirtelen megbetegedés diagzózisának időben történő felállítását.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Térd és gerincfájdalmak gyötörnek. Eddig gyógyszert szedtem, parafint, kenőcsöket használtam, nem sok eredménnyel. Kb. 1 éve használom a mágnesterápiát a térdemre és a sarokkinövésemre, ami sokkal jobban használ.

Josef Krejčí, Stonařov

Keresztcsont tájéki és lábfájdalmaim voltak, térdtől lefelé. Kb. fél éve kezelem magam mágnesterápiával és az eredmény igen jó nálam is és a férjemnél is. A készüléket naponta használjuk, a fájdalmak enyhülnek, hajlékonyabbak és mozgékonyabbak vagyunk.

Marie Bártlová, Janov

Szeretek kézimunkázni, és mivel közben sokat ülök, nyaki gerinc problémáim vannak. A Biomag készüléknek köszönhetően gond nélkül ülök hosszabb ideig. Egykori problémáim elmúltak.

Marie Horňáčková, Mutěnice

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.