Vesegörcs

Szerkesztő: | 4. október 2019
Ledvinová kolika - popis diagnózy
Kép: Vesegörcs

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Olyan heveny fájdalommal járó tünetről van szó, amit a vizeletelvezető rendszer hirtelen beállt rendellenessége vált ki. A vesegörcs leggyakoribb oka a vesekő illetve annak mozgása a húgyelvezető csatornában, mely előzetes tünetek nélkül, hirtelen lép fel. A diagnózist RTG vagy ultrahangos vizsgálat segítségével erősíthetjük meg. Az időben nem gyógykezelt heveny vesegörcs a vizelet felgyülemlését, hidronefrózist és veseelégtelenséget idézhet elő.
A vesegörcs (konzervatív illetve sebészeti) gyógykezelése elsősorban a vesekő vagy egyéb akadály (vérrög, genny) húgyvezetékből való eltávolításában nyilvánul meg. A konzervatív gyógykezelés analgetikumok és spazmolitikumok adagolását, fokozott folyadékbevitelt, szükség esetén – a vesekő spontán kiválasztása támogatására irányuló – infúziós terápiát jelenti.

A mágnesterápia jelentősége vesegörcs esetén

Vesegörcs esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát a konzervatív gyógyszeres kezelés kiegészítéseként alkalmazhatjuk, majd a vesekő eltávozása után a sérült nyálkahártya gyógyulásához járulhat hozzá.

A mágnesterápia jelentősége vesegörcs esetén

Vesegörcs esetén a mágnesterápiás kezelést helyileg a vese környékére és a húgyvezeték mentén javasoljuk 4 – 6 Hz-es fájdalomcsillapító és 8-14 Hz-es görcsoldó frekvenciák segítségével, tartósan, a vesekő (kövek) távozásáig, majd 2- 25 Hz-es gyógyító frekvenciák alkalmazásával.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Nyaki gerinci és csigolya problémáim a készülék hatására jelentősen csökkentek. Pajzsmirigy műtétem után is használtam, és állapotom a műtétet követően olyan gyorsan javult, hogy 2 hét elteltével már mehettem dolgozni.

Slávka Kuglerová, Pliešovice

A készüléket térd, váll, és csípőízület artrózisra, valamint ischiasra, veseproblémákra és hátfájásra használom. A fenti problémák megszűntek.

Jaroslav Vomáčka, Praha

A mágnesterápiát bátyám is alkalmazza, gerincfájdalmakra és veseproblémáira. Erős fájdalomcsillapítókat szedett. A készülék használata óta nem kell annyi gyógyszert szednie.

Zlatuše Zajíčková, Frýdek-Místek

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.