Új sejtek képződése, hegesedés korlátozása

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Új sejtek képződését és a hegesedés korlátozását, valamint a narancsbőrt vizsgálta az a kutatócsoport,, mely azt kutatta, milyen hatást gyakorol az 50 Hz frekvenciájú és 1 mT intenzitású pulzáló mágnesterápia a vérerek endoteliális sejtjeire, s ezzel együtt a vérellátás minőségére.

A mágnesterápiás kezelések után jelentős proliferáció-növekedésre – sejtnövekedésre és sejtképződésre – és elsősorban azok gyorsabb migrációjára kerül sor, aminek következtében csökken a hegedések száma.

A pulzáló mágnesterápia ebben az esetben a VEGFR-2 foszforilációját is elősegítette, ami – egyebek mellett a sejtek fokozatos degradálódását csökkentő – vaszkuláris endoteliális növekedési faktor gyorsabb aktivációját jelenti.

Ezért az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatékonyan gátolja a genomban végbemenő beprogramozott sejthalált, amivel lassítja a sejtek öregedését.

Forrás: Delle Monache, S. et al. (2008) Extremely Low Frequency Electromagnetic Fields (ELF-EMFs) Induce In Vitro Angiogenesis Process in Human Endothelial Cells. Bioelectromagnetics, 29(8), 640-648.

Az extrém módon alacsony frekvenciájú elektromágneses mező a humán endoteliális sejtekben in vitro angiogenetikus folyamatot idéz elő / Extremely low frequency electromagnetic fields (ELF-EMFs) induce in vitro angiogenesis process in human endothelial cells

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18512694

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve