Térdízületi kopás

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: Az osteoarthritis leggyakrabban térdízületi károsodásban mutatkozik meg, mely betegség 70 éves kortól az emberek 90%-át érinti. A térdízületi kopás gyógykezelése egyrészt gyógyszeres – reuma ellenes szerek, gyulladás- és fájdalomcsökkentők, másrészt étrendkiegészítők, de akár sebészeti beavatkozás – az ízület helyzetének módosítása vagy ízület pótlása is lehet. A térdízületi kopás kezelésének további lehetősége a rehabilitációs kezelések – fyzikoterápia és ergoterápia, mint pl. a mágnesterápia, elektromos kezelések, ultrahang, stb., továbbá az ízületek tornáztatása, nyújtógyakorlatok, a megrövidült izmok lazítása és nyújtása, stb.

A mágnesterápia jelentősége térdízületi kopás esetén

Térdízületi kopás esetén az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiának a rehabilitáció keretében igen jelentős szerepe van, mivel nincs semmiféle mellékhatása, nem terheli a szervezetet és házilag is alkalmazható, ami a krónikus betegségben szenvedőknek nagy előnyt jelent.A kezeléseknek ezen esetben elsősorban a fájdalomcsillapító, ödéma- és gyulladáscsökkentő hatása érvényesül.

A mágnesterápia alkalmazása térdízületi kopás esetén

Térdízületi kopás esetén elsődleges a fájdalom enyhítése alacsony, 4-6 Hz-es frekvenciákkal minden nap, amit később 25 -50 Hz-es regeneráló programokkal kombinálhatunk. A megfelelő applikátor a szolenoid.

A mágnesterápia és a térdízületi kopás – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról térdízületi kopás esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a térdízületi kopás esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.