Terápia a mozgásszervek működési zavarai esetén

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Mozgásszervek működési zavarai esetén alkalmazott hagyományos pulzáló mágnesterápia, valamint zenével vezérelt pulzáló mágnesterápia segítségével kerültek kiértékelésre az összesen 270 páciensen végzett terápia eredményei az olasz C. Corall (2012) és kutatócsoportja vizsgálata során az Università di Siena egyetemen.

A pulzáló mágnesterápia mindkét típusának eredményeit – 90 oszteoartrózisban, 30 carpalis alagút szindrómában és 150 nyaki spondilózisban vagy a vállakat sújtó periartritiszben szenvedő páciens esetében – nemcsak egymással, hanem a kontroll-csoport eredményeivel is egybevetették.

A zenével vezérelt pulzáló mágnesterápia elve 100 Hz-es és néhány millitesla egységnyi intenzitású, eredeti, színuszos jelalakú pulzáló mágnesterápián alapul.

A zenei alkotás – ez esetben Sergej Rachmaninov II. (c-moll) zongoraversenye, op. 18 – modulálja a pulzáló mágneses mezőt, azonban az impulzusok intenzitása, frekvenciája és jelalakja a zenemű függvényében az eredeti pulzáló mágnesterápia tartományán belül (max. 100 Hz) változik.

A kiértékelt összes eredmény a pulzáló mágnesterápia mindkét típusának jelentős hatékonyságát és biztonságosságát igazolta a placebóval szemben.

Konkrét eredmények a hagyományos és zenével vezérelt pulzáló mágnesterápia között nem mutattak jelentősebb eltérést, viszont mindkét verzió bizonyította – a mozgásszervek működési zavarai esetén – a pulzáló mágnesterápia analgetikus és gyulladáscsökkentő hatását.

Forrás: Corallo, C. et al. (2012) Therapeutic application of musically modulated electromagnetic fields in the treatment of musculoskeletal disorders. European Journal of Inflammation (BIOLIFE, s.a.s.). 10 (3), 257–267.

Zene által modulált elektromágneses mező terápiás alkalmazása mozgásszervek működési zavarai esetén / Therapeutic application of musically modulated electromagnetic fields in the treatment of musculoskeletal disorders

http://www.biolifesas.org/ejoi/contentsEJI10-3.pdf

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve