Székrekedés

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A székrekedés fogalmának meghatározása: heti 3-nál kevesebb, ürítéskor fokozott erőlködést igénylő kemény széklet, nem teljes ürülés érzete illetve manuális segédlettel történő székletürítés.

.

Székrekedésben a felnőtt populáció mintegy 15 %-a szenved, 65 éven felül azonban már 30-40 % az arány. A székrekedés 3x olyan gyakori a nőknél, mint a férfiaknál. A székrekedésnek funkcionális vagy organikus okai lehetnek. A funkcionális székrekedés okai pl.: lelassult perisztaltika, a medencefenék izmainak elégtelen működése, helytelen étkezési szokások – mindezek a felnőtteknél a leggyakoribbak. Az organikus székrekedés egyéb megbetegedés – központi idegrendszeri betegség, végbél és vastagbél megbetegedése, hormonális problémák, izombetegség, lelki problémák, gyógyszerszedésből eredő problémák, stb. – tünete. A székrekedés prevenciója a rendszeres életmód és étkezés, megfelelő mennyiségű folyadék és rost bevitele és az elegendő testmozgás

A mágnesterápia jelentősége székrekedés esetén

Székrekedésnél a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a bélben stimulálja az idegvégződéseket, ami elősegíti a belek ürítését.

A mágnesterápia alkalmazása székrekedés esetén

Székrekedés esetén a hasi tájékot kezeljük 4 – 6 Hz-es és 10 – 14 Hz-es, fájdalomcsillapító és izomlazító frekvenciákkal, amit magnetizált vízbevitellel egészítünk ki.

A mágnesterápia és a székrekedés – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról székrekedés esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a székrekedés esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.