Székrekedés

Szerkesztő: | 4. október 2019
Zácpa - popis diagnózy
Kép: Székrekedés

Ön megoldást keres az egészségügyi problémákra?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A székrekedés fogalmának meghatározása: heti 3-nál kevesebb, ürítéskor fokozott erőlködést igénylő kemény széklet, nem teljes ürülés érzete illetve manuális segédlettel történő székletürítés.

.

Székrekedésben a felnőtt populáció mintegy 15 %-a szenved, 65 éven felül azonban már 30-40 % az arány. A székrekedés 3x olyan gyakori a nőknél, mint a férfiaknál. A székrekedésnek funkcionális vagy organikus okai lehetnek. A funkcionális székrekedés okai pl.: lelassult perisztaltika, a medencefenék izmainak elégtelen működése, helytelen étkezési szokások – mindezek a felnőtteknél a leggyakoribbak. Az organikus székrekedés egyéb megbetegedés – központi idegrendszeri betegség, végbél és vastagbél megbetegedése, hormonális problémák, izombetegség, lelki problémák, gyógyszerszedésből eredő problémák, stb. – tünete. A székrekedés prevenciója a rendszeres életmód és étkezés, megfelelő mennyiségű folyadék és rost bevitele és az elegendő testmozgás

A mágnesterápia jelentősége székrekedés esetén

Székrekedésnél a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a bélben stimulálja az idegvégződéseket, ami elősegíti a belek ürítését.

A mágnesterápia alkalmazása székrekedés esetén

Székrekedés esetén a hasi tájékot kezeljük 4 – 6 Hz-es és 10 – 14 Hz-es, fájdalomcsillapító és izomlazító frekvenciákkal, amit magnetizált vízbevitellel egészítünk ki.

Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia Hogyan hat?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot ajánlom minden olyan betegnek, akiknek krónikus fájdalmaik vannak és nincs idejük bejárni a különféle rehabilitációs kezelésekre, ahol hasonló készülékeket használnak.

Martin Král, Praha 10

A Biomagot sportolás közbeni sérülések - megduzzadt boka, térd - esetén használjuk. Rendkívül jól hat a szorulásra. Égési sebek gyorsabb gyógyulását segítette elő, rendbe hozza a cisztákat, a homlok- és arcüreg gyulladást. Értékelem azt is, hogy jól tárolható és praktikus.

Šárka Černá, Stojice

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.