Relaxáció

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A relaxációs programot olyan – fokozott fizikai és pszichikai terhelésnek kitett illetve lelki feszültség alatt lévő – személyeknél alkalmazzuk, akiknél inrtenzív relaxáció elérésére van szükség.

A mágnesterápia célja relaxáció során

A mágnesterápia célja relaxáció esetén a teljes ellazulás és a keringési rendszer, valamint az idegrendszer tökéletes relaxációja.

A relaxáció leírása

A relaxáció olyan állapot, amikor az emberi szervezetben az izom- és a lelki feszültség feloldására kerül sor. Amikor relaxálunk, rendszerint olyan tevékenységet végzünk, mely szórakoztat, kellemes számunkra és segít a stressz és a fáradtság leküzdésében. A nehéz fizikai munkát végzőknél a relax jelenthet pl. olvasást, a fokozott pszichikai megterhelésnek kitett személyeknél pedig kertészkedést, stb. A fenti tevékenységeken kívül létezik egy sor célitrányos relacxációs technika, melyek közül a leggyakoribbak közé tartoznak az autogén tréning, a Jacobsen-féle progresszív izom-relaxáció és a légzési gyakorlatok. A relaxáció számos lelki betegség vagy pszichikai zavar gyógykezelésének alapja illetve fontos kiegészítője, a különböző neurózisoktól kezdve a pszichotikus megbetegedésekig illetve függőségi problémákig.

A mágnesterápia jelentősége relaxáció esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia izomlazító és általános nyugtató hatását a relaxáció során – a relaxációs folyamat szerves, hatásfokozó részeként – a lazítás és a gyorsabb erőrekapás elérése érdekében használhatjuk fel. A mágnesterápia harmonizálja a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer működését és elősegíti a vegetatív idegrendszeri tónus kiegyensúlyozatlansága tüneteinek megszüntetését.

A mágnesterápia alkalmazása a relaxáció során

Relaxáció során a hátgerinc egész területét – stresszes állapot esetén a fej tájékát is – kezeljük fájdalomcsillapító és izomlazító frekvenciákkal.

A mágnesterápia és a relaxáció – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról relaxáció esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a relaxáció esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.