Relaxáció

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Relaxace - popis
Kép: Relaxáció

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A relaxációs programot olyan – fokozott fizikai és pszichikai terhelésnek kitett illetve lelki feszültség alatt lévő – személyeknél alkalmazzuk, akiknél inrtenzív relaxáció elérésére van szükség.

A mágnesterápia célja relaxáció során

A mágnesterápia célja relaxáció esetén a teljes ellazulás és a keringési rendszer, valamint az idegrendszer tökéletes relaxációja.

A relaxáció leírása

A relaxáció olyan állapot, amikor az emberi szervezetben az izom- és a lelki feszültség feloldására kerül sor. Amikor relaxálunk, rendszerint olyan tevékenységet végzünk, mely szórakoztat, kellemes számunkra és segít a stressz és a fáradtság leküzdésében. A nehéz fizikai munkát végzőknél a relax jelenthet pl. olvasást, a fokozott pszichikai megterhelésnek kitett személyeknél pedig kertészkedést, stb. A fenti tevékenységeken kívül létezik egy sor célitrányos relacxációs technika, melyek közül a leggyakoribbak közé tartoznak az autogén tréning, a Jacobsen-féle progresszív izom-relaxáció és a légzési gyakorlatok. A relaxáció számos lelki betegség vagy pszichikai zavar gyógykezelésének alapja illetve fontos kiegészítője, a különböző neurózisoktól kezdve a pszichotikus megbetegedésekig illetve függőségi problémákig.

A mágnesterápia jelentősége relaxáció esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia izomlazító és általános nyugtató hatását a relaxáció során – a relaxációs folyamat szerves, hatásfokozó részeként – a lazítás és a gyorsabb erőrekapás elérése érdekében használhatjuk fel. A mágnesterápia harmonizálja a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer működését és elősegíti a vegetatív idegrendszeri tónus kiegyensúlyozatlansága tüneteinek megszüntetését.

A mágnesterápia alkalmazása a relaxáció során

Relaxáció során a hátgerinc egész területét – stresszes állapot esetén a fej tájékát is – kezeljük fájdalomcsillapító és izomlazító frekvenciákkal.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Kezeimen és lábaimon fájnak az ízületek és az inak. Leginkább terhelés után jelentkezik a fájdalom. A medical programot használom és a Biomag készülékkel elégedett vagyok. Mindenkinek tudom javasolni, aki mozgásszervi betegségben szenved.

Olga Zrostlíková, Bohumín

Mivel szeretnék tovább is sportolni, a relaxációs és regenerációs programokat használom. Fájdalmak vagy megfázás esetén feleségem is használja a készüléket. Elmondhatom, hogy elégedettek vagyunk a készülékkel.

Ivan Urx, Třebotov

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.