Prosztatagyulladás, BHP

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: Az elsősorban értágító és gyógyító hatású program az ödéma és a prosztatagyulladás csökkenéséhez és a prosztata megnagyobbodásából és gyulladásából eredő problémák enyhüléséhez vezet.

A mágnesterápiás kezelés célja prosztatagyulladás esetén

Prosztatagyulladás esetén az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia célja – a prosztata normál funkciójának helyreállítása érdekében – kihasználni annak ödéma- és gyulladáscsökkentő hatását és pozitívan befolyásolni a szexuális diszfunkciót.

A mágnesterápia jelentősége prosztatagyulladás esetén

A prosztatagyulladás illetve a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BHP) a férfiakat érintő gyakori megbetegedés, melynek előfordulása a kor előrehaladtával nő és rendszerint 50 éves körüli korban jelenik meg. A megnagyobbodás, az ödéma és a gyulladásos elváltozások a húgyvezeték elzáródásához és gyakori, kis adagokban történő vizeléshez vezet. Olyan progresszív betegségről van szó, amely az alsó húgyvezetékek működési rendellenességével illetve veseelégtelenséggel végződhet. A prosztatagyulladás feltűnő kellemetlenségekkel jár és kockázati tényező a rosszindulatú rákbetegség kialakulásához. A megnagyobbodó prosztata egyre nagyobb nyomást gyakorol a húgyhólyag alsó részére, s így a hólyagnyak, a prosztata és a húgyvezeték részének simaizma összehúzódik, ami anatómiai obstrukcióhoz vezet. A prosztata jóindulatú megnagyobbodása vizelési zavarokban nyilvánul meg – ilyenkor a jóindulatú prosztata megnagyobbodásból eredő alsó húgyvezetéki tünetekről beszélünk, melynek klinikai tünetei vizelési zavarokban, vizeletretencióban, húgyvezetéki fertőzésben,vérvizelésben illetve vesemedence tágulatban vagy veseelégtelenségben nyilvánulnak meg. A prosztatagyulladás kezelése gyógyszerekkel történik – leggyakrabban 5alfa-reduktáz inhibitorok, alfablokátorok, gyógynövény készítmények illetve sebészeti beavatkozás alkalmazásával.

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia ödéma- és gyulladáscsökkentő hatásával serkenti a prosztatagyulladás gyógyulását, regenerálja a simaizmot, pozitívan befolyásolja a prosztataváladék mikrobiális kontaminációját, elősegíti a prosztata újbóli normál működését, és egyúttal igen pozitív hatást gyakorol a szexuális diszfunkció helyreállítására.

A mágnesterápia és a prosztatagyulladás – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról prosztatagyulladás esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a prosztatagyulladás esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.