Prosztatagyulladás, BHP

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Zánět prostaty - popis diagnózy
Kép: Prosztatagyulladás, BHP

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Az elsősorban értágító és gyógyító hatású program az ödéma és a prosztatagyulladás csökkenéséhez és a prosztata megnagyobbodásából és gyulladásából eredő problémák enyhüléséhez vezet.

A mágnesterápiás kezelés célja prosztatagyulladás esetén

Prosztatagyulladás esetén az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia célja – a prosztata normál funkciójának helyreállítása érdekében – kihasználni annak ödéma- és gyulladáscsökkentő hatását és pozitívan befolyásolni a szexuális diszfunkciót.

A mágnesterápia jelentősége prosztatagyulladás esetén

A prosztatagyulladás illetve a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BHP) a férfiakat érintő gyakori megbetegedés, melynek előfordulása a kor előrehaladtával nő és rendszerint 50 éves körüli korban jelenik meg. A megnagyobbodás, az ödéma és a gyulladásos elváltozások a húgyvezeték elzáródásához és gyakori, kis adagokban történő vizeléshez vezet. Olyan progresszív betegségről van szó, amely az alsó húgyvezetékek működési rendellenességével illetve veseelégtelenséggel végződhet. A prosztatagyulladás feltűnő kellemetlenségekkel jár és kockázati tényező a rosszindulatú rákbetegség kialakulásához. A megnagyobbodó prosztata egyre nagyobb nyomást gyakorol a húgyhólyag alsó részére, s így a hólyagnyak, a prosztata és a húgyvezeték részének simaizma összehúzódik, ami anatómiai obstrukcióhoz vezet. A prosztata jóindulatú megnagyobbodása vizelési zavarokban nyilvánul meg – ilyenkor a jóindulatú prosztata megnagyobbodásból eredő alsó húgyvezetéki tünetekről beszélünk, melynek klinikai tünetei vizelési zavarokban, vizeletretencióban, húgyvezetéki fertőzésben,vérvizelésben illetve vesemedence tágulatban vagy veseelégtelenségben nyilvánulnak meg. A prosztatagyulladás kezelése gyógyszerekkel történik – leggyakrabban 5alfa-reduktáz inhibitorok, alfablokátorok, gyógynövény készítmények illetve sebészeti beavatkozás alkalmazásával.

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia ödéma- és gyulladáscsökkentő hatásával serkenti a prosztatagyulladás gyógyulását, regenerálja a simaizmot, pozitívan befolyásolja a prosztataváladék mikrobiális kontaminációját, elősegíti a prosztata újbóli normál működését, és egyúttal igen pozitív hatást gyakorol a szexuális diszfunkció helyreállítására.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Prosztata-problémáim voltak, ami a készülék használata után csökkent. Az éjszakát gond nélkül kibírom vizelés nélkül. Feleségem lábszárfekélyre használja a készüléket, aminek eredménye teljes gyógyulás.

Josef Ovečka, Jablonica

A készüléket 2011 óta használom prosztatával, szívritmus zavarral (ischaemie), pajzsmiriggyel és ízületekkel kapcsolatos problémákra. Meg vagyok elégedve, a kezelések könnyebbséget hoznak.

Konstantin Neumann, Hejnice

Gyakori vizelési problémáim voltak, éjszaka 3x is mentem wc-re. Mióta használom a Biomagot, 1x megyek ki az éjszaka folyamán, néha csak reggel. Feleségem hátfájós volt, nagyon segített neki a készülék.

Písařský házaspár, Fryštát

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.