Parkinson-szindróma (Parkinsonismus)

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Parkinsonův syndrom - popis
Kép: Parkinson-szindróma (Parkinsonismus)

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Parkinson-szindróma (Parkinsonismus) azaz a hypokinetikus-hypertoniás (rigid) tünetegyüttes az extrapiramidális rendszerek sorába tartozik és nigrostriatális dopamin deficit, dopamin-receptorok blokádja illetve putamen-károsodás esetén jön létre.
Megkülönböztetjük az elsődleges (Parkinson-kór és egyéb neurodegeneratív betegségek) és a másodlagos Parkinson-szindrómát (előidézői: gyógyszerek, érrendszeri problémák, toxinok, anyagcsere-problémák, endokrinopathia, posttraumatikus hatás, normál nyomású hydrocephalus). A Parkinsonismus csökkent mozgás, meglassultság és nehézkes mozgás-indítás, remegés, járás-zavarok, kifejezéstelen arc, írás- és beszédzavar, stb. formájában nyilvánul meg

A mágnesterápia jelentősége Parkinson-szindróma esetén

A Parkinson-szindróma esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia segítségével végzett rehabilitációs kezelés és annak módszere hasonló a központi idegrendszer egyéb degeneratív megbetegedéseinél (pl. sclerosis multiplex…) alkalmazott módszerhez. A “KIR degenerációja” elnevezésű programot alkalmazzuk naponta és többször ismételve az egész gerinc mentén és a fejen, elsősorban 2 – 25 Hz-es alacsony és közép-frekvencián a merevség enyhítésére, amit stimuláló frekvenciákkal felváltva használunk.

A mágnesterápia alkalmazása Parkinson-szindróma esetén

Parkinson-szindróma esetén naponta végzünk 2-25 és 50-81 Hz-es kezeléseket, melyek értágító, izomlazító és stimuláló hatást fejtenek ki. A fejre a szolenoid a gerinc tájékára lapos applikátor használatát javasoljuk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Feleségem használja a Biomagot, Parkinson-kórt állapítottak meg nála. A készülékkel meg vagyunk elégedve.

Pavel Pospíšil, Opava

A készüléket Parkinson-kórra használom, megkönnyebbülést hoz.

Jan Maděrič, Lednice

Egyik páciensem Parkinson-kórban szenved. Naponta alkalmazzuk a reflexológiát és a Biomag készüléket. Jelenleg a javulás szemmel látható, jobb a mozgáskészsége és pszichikai szempontból is javulás állt be nála.

Dagmar Leneková, Bratislava

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.