Oszteoartrózis tüneteinek enyhítése

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Az oszteoartrózis tüneteinek enyhítése 22 páciensnél elektromágneses mező segítségével volt a kettős-vak, randomizált és placebo kontrollos vizsgálat (Arneja, 2011) tárgya, melyre a kanadai winnipegi rehabilitációs intézményben került sor.

Az elsődleges cél a páciensek krónikus hátfájdalmainak enyhítése volt, akiket a vizsgálat keretében két csoportba osztottak – 14 páciens részesült pulzáló mágnesterápiában és 8 páciens szolgált az eredmények összehasonlítására és kiértékelésére.

A vizsgálat a pulzáló elektromágneses mező hatásának kitett pácienseknél az egészségi állapot és fizikális kondíció nagymértékű javulását és egészben véve a mozgáskészség javulását állapította meg. Egyúttal ezeknél a betegeknél igen jól megfigyelhető volt a fájdalom enyhülése, míg a kontroll-csoportnál ellenkezőleg, a páciensek állapota romlott.

A pulzáló mágnesterápia tehát jelentősen enyhíti az oszteoartrózis tüneteit, elsősorban analgetikai hatásának köszönhetően. Ezért pozitív hatást gyakorlol a páciensek egészségi állapotára és fizikális kondíciójára.

Forrás: Arneja, A. (2011) A double-blind randomized placebo controlled study for assessment of electromagnetic field in the treatment of chronic lower back pain in osteoarthritic patients. Journal of Rehabilitation Medicine (Stiftelsen Rehabiliteringsinformation). 43 (8), 749–749.

Az elektromágneses mező hatását értékelő kettős-vak, randomizált, placebo kontrollos vizsgálat oszteoartrózisban szenvedő páciensek krónikus hátfájásának gyógyítása során / A double-blind randomized placebo controlled study for assessment of electromagnetic field in the treatment of chronic lower back pain in osteoarthritic patients
 http://www.medicaljournals.se/jrm/content/?volume=43&issue=8
 Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve