Ödéma – duzzanat- és ödémacsökkentő hatás

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiás kezelést követő anyagcsere-gyorsulás lehetővé teszi az ödémák gyorsabb felszívódását. Az érintett helyen egyúttal jelentős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás érvényesül. A Biomag® készülék applikátorait a problémás testrészre helyezvén (pl. kibicsaklott boka esetén) többszöri 30 – 45 percig tartó stimulációval a duzzanat és a fájdalom jelentős csökkenését lehet elérni. A duzzanat- és gyulladáscsökkentő hatás jól érvényesül a felső légúti rohamoknál, az arc- vagy homloküreg-gyulladásnál, fogíny-gyulladásnál, allergiás nátháknál, stb. is.

A mágnesterápia alkalmazása az ödémák gyorsabb felszívódása érdekében

Az ödémák gyorsabb felszívódása és a gyulladás-csökkentés érdekében felváltva alkalmazzuk a lokális, fájdalmat enyhítő 4 – 6 Hz-es és  a mikrocirkuláció javítása érdekében - az értágító 2 – 25 Hz-es frekvenciákat.

Mágnesterápia és az ödémák gyorsabb felszívódása

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról az ödémák gyorsabb felszívódásáról? Értesítsen minket! Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk az ödémák gyorsabb felszívódása érdekében alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.
Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.