Nyálkahártya gyulladás – sinusitis

Szerkesztő: | 4. október 2019
Zánět dutin – popis sinusitidy
Kép: Nyálkahártya gyulladás – sinusitis

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A nyálkahártya gyulladás (sinusitis) jellemzői: Az esetek többségében a nyálkahártya gyulladást bakteriális fertőzés okozza, de a betegséget rendszerint a felső légutak vírusos megbetegedése előzi meg. A fül-orr-gégészeti kivizsgálás során bizonyosságot nyernek az orrmelléküregek (Sinus paranasales), az arcüreg (Sinus maxillaris), a rostasejtek (Cellulae ethmoidales), a homloküreg (Sinus frontalis) és az ékcsonti üreg (Sinus sphenoidalis) beteges elváltozásai. A vírusos betegségek során keletkezett kóros elváltozások rendszerint átmeneti jellegűek és speciális gyógykezelés nélkül is rendbejönnek, a bakteriális felülfertőződés célirányos gyógykezelést igényel.

Mágnesterápia nyálkahártya gyulladás (sinusitis) esetén

Nyálkahártya gyulladás esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát már a kezdeti stádiumtól alkalmazzuk, elsősorban az  Eustach-kürt (fülkürt) nyálkahártyájának duzzadása miatti dugulás eliminálása érdekében. A célirányos fül-orr-gége gyógykezelés során orrgarat- és nyálkahártya gyulladás esetén a mágnesterápiát minél hamarabb alkalmazzuk az egyéb célirányos, akár antibiotikus gyógykezeléssel párhuzamosan. A mágnesterápia csökkenti az ödémát, elősegíti a gyógyulást, fokozza az antibiotikus kezelés hatását, és alkalmazható prevenciós módban is. Az allergiás eredetű náthánál (rhinitis allergica) a kezelés a vizenyős váladékot csökkenti és jelentős klinikai javulást idéz elő.

A mágnesterápia alkalmazása nyálkahártya gyulladás (sinusitis) esetén

Nyálkahártya gyulladás esetén javasoljuk a 2 – 25 Hz-es programok lokális használatát az üregek és a torok táján, leginkább szolenoid vagy köralakú applikátor segítségével.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot sportolás közbeni sérülések - megduzzadt boka, térd - esetén használjuk. Rendkívül jól hat a szorulásra. Égési sebek gyorsabb gyógyulását segítette elő, rendbe hozza a cisztákat, a homlok- és arcüreg gyulladást. Értékelem azt is, hogy jól tárolható és praktikus.

Šárka Černá, Stojice

A Biomagot homlok- és arcüreg gyulladásra, náthára, fogfájásra, nyaki gerinc- és vállfájásra, magas vérnyomásra, csigolyák regenerációjára használtuk. Javasoljuk használatát, mert jók a tapasztalataink.

Jozef Bednár, Veĺká Lehota

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.