Nyaki gerincfájdalmak

Szerkesztő: | 4. október 2019
Bolesti krční páteře - popis diagnózy
Kép: Nyaki gerincfájdalmak

Ön megoldást keres az egészségügyi problémákra?

Kérdezzen tőlünk

Nyaki gerinfájdalmak jellemzői: A heveny nyaki gerincfájdalmaknál leggyakrabban a nyaki gerinc rotációs mozgással, a fej előrehajtásával és erős, mozgás közben fokozódó fájdalommal kapcsolatos blokádja áll a háttérben. A krónikus nyaki gerinc bántalmaknál tompa és tartós fájdalomról van szó, mely kisugárzik a vállba és a tarkóba és rossz testtartással, valamint a nyakizmok összehúzódásával jár.

A nyaki gerincfájdalmakat rendszerint degeneratív változások okozzák. Különféle változatai: a fejfájással járó cranio-cervicalis tünetek, szédüléssel járó cervico-vestibuláris tünetek, vállba-karba kisugárzó fájdalommal járó cervico-brahialgia.

A mágnesterápia nyaki gerincfájdalmak esetén

A mágnesterápia fájdalomcsillapító hatása a nyaki gerincfájdalmak esetén alapvető, ezért használják az alacsonyfrekvenciájú pulzáló mágnesterápiát a legtöbb ilyen esetben. Analgetikus, spasmolitikus és ödéma-csökkentő ráhatás segít a merevség feloldásában, a nyaki gerincfájdalmak enyhítésében. A mágnesterápia a nyaki gerincfájdalom esetén megelőzheti a rehabilitációs tornát.

A mágnesterápia alkalmazása nyaki gerincfájdalmak esetén

A nyaki gerincfájdalom heveny stádiumában javasoljuk a többszöri, 4 – 10 Hz-es kezelést kisméretű applikátor vagy szolenoid segítségével a nyaki esetleg a mellkasi gerinc tájékán, majd a heveny problémák megszűntével a fenti kezelést felváltva alkalmazzuk 10-50 Hz frekvenciájú programmal.

Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia Hogyan hat?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot hát- és nyakcsigolya fájdalmakra, valamint végtagok ischaemiás problémáira használjuk. Hatásával meg vagyunk elégedve, főként amiatt az enyhülés miatt, amit okoz nekünk.

Rudolf Pekárek, Žandov

A mágnesterápiás kezelések előtt erős csípőízületi, nyaki és ágyéki gerinc-, valamint vállízületi fájdalmaim voltak. Mióta kezelem magam, elmondhatom, hogy az összes fenti esetben csökkentek fájdalmaim, már nem olyan intenzívek és gyakoriak.

Jaroslav Soldán, Břidličná

A Biomaggal nyakcsigolya fájdalmak okozta hosszútávú problémámat gyógyítom. Az analgetikumok szükségtelenné váltak. A fájdalom elmúlt, a gyakran migrént is okozó fejbenyilallások megszűntek.

JUDr. Alois Šimonů, Brumov-Bylnice

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.