Női meddőség (petevezeték-gyulladást követően)

Szerkesztő: | 7. január 2019

A női meddőség jellemzői: A petevezeték-gyulladás (salpingitis) a női meddőség legmagasabb relatív kockázatát hordozza magában. A kivizsgált nők mintegy egyharmadánál figyelhetők meg azok a tünetetek, amelyek a méh vagy a petevezetékek meddőségre utaló abnormalitását jelzik.
A nem átjárható vagy sérült petevezetékek azzal növelik a női meddőség esélyét, hogy a spermáknak akadályt állítanak a petéhez vezető úton, illetve a petét gátolják a méhbe való eljutásban. Tubáris meddőség létrejöhet fertőzés miatti vetélés, szülést követő méhfertőzés, alhasgyulladás vagy hasi sebészeti beavatkozás következtében is.

A mágnesterápia jelentősége női meddőség esetén

Női meddőség esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia célja a gyulladáscsökkentő és gyógyító hatás érvényesítése. Igen fontos a kezelés időben való megkezdése, a teljes felgyógyulás elérése, valamint a krónikussá válás és az összenövések megelőzése.

A mágnesterápia alkalmazása női meddőség esetén

Női meddőség esetén javasoljuk lapos applikátor segítségével az ágyéki-keresztcsonti gerinc, valamint az alhas tájékán végzett 2-25 Hz-es kezeléseket.

A mágnesterápia és a petevezeték-gyulladást követő női meddőség

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról női meddőség esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a női meddőség esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.