Női meddőség (petevezeték-gyulladást követően)

Szerkesztő: | 2020. május 12.

Nem tud teherbe esni? A számos ok egyike petevezeték-gyulladás lehet, ami alhasi fájdalommal, menstruációs cikluson kívüli vérzéssel vagy hőemelkedéssel jelentkezik. A hatékony kezelés és a gyulladás következmények nélküli eliminálásának alapja az időben elvégzett diagnosztika. Ezért haladéktalanul forduljon nőgyógyászához.

Neplodnost u žen - popis diagnózy
Kép: Női meddőség (petevezeték-gyulladást követően)

Meddőségére keres megoldást?

Szeretne megszabadulni a problémáitól?

A petevezeték-gyulladást követően kialakult női meddőség leírása és jelentkezésének okai

A meddőség miatt kivizsgált nők mintegy egyharmadánál figyelhetők meg azok a tünetetek, amelyek a méh vagy a petevezetékek abnormalitását jelzik.

A nem átjárható vagy sérült petevezetékek azzal okozzák a női meddőséget, hogy akadályozzák a spermák eljutását a petéhez vagy a petét gátolják a méhbe való eljutásban.

A lezajlott petevezeték-gyulladás (salpingitis) jelenti a női meddőség legnagyobb relatív kockázatát. Olyan nőgyógyászati fertőzésekről van szó, melyek nagyobbrészt bakteriális jellegűek.

A betegség görcsös alhasi fájdalommal, menstruációs cikluson kívüli vérzéssel, lázzal, hidegrázással, rosszulléttel, esetleg kellemetlen szagú hüvelyfolyással hívja fel magára a figyelmet.

 A nem átjárható petevezeték miatt kialakult meddőség (tubáris sterilitás) okai lehetnek még az alábbiak:

 • fertőzés miatti vetélés,
 • a méh szülés utáni fertőzése,
 • hashártyagyulladás,
 • hasűri műtétek.

Gyulladás utáni női meddőség kezelése – szabaduljon meg a problémától

A petevezeték-gyulladás antibiotikumos kezelést igényel. A petevezeték maradandó károsodásán viszont csak műtétileg tudnak segíteni.

Javasolt az ágynyugalom, fájdalom esetén az orvosilag előírt fájdalomcsillapító.

A petevezetéki problémák legjobb prevenciója a rendszeres nőgyógyászati vizsgálat.

A Biomag 3D terápiája alkalmazható a gyulladás utáni női meddőség gyógyításában. Célja a gyógyulás elősegítése és a nem átjárható petevezetékekkel összefüggő komplikációk megelőzése.

A 3D kezeléseket időben meg kell kezdeni és fontos végigvinni, valamint gondot fordítani arra, hogy a betegség ne váljon krónikussá és ne jöjjenek létre összenövések.

Kiválasztott kifejezések magyarázata:

 • Adnexitis – petevezeték- és petefészek-gyulladás.
 • Tubáris sterilitás – a nem átjárható petevezeték miatt kialakult meddőség.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

Melyek a terápia előnyei női meddőség esetén?

 • Elősegíti a gyógyulást.
 • Gyulladásgátló hatást fejt ki.
 • Hála a könnyű kezelésének, alkalmas az otthoni ápolásban is.
 • Egyszerű megoldásról van szó, így nincs szükség további gyógyszerekre.
 • Nem-invazív kezelés.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A Biomag 3D pulzáló terápiájának legjelentősebb klinikai eredménye a meddőségben szenvedő nőknél elsősorban a gyógyító hatás elérése.

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot sportolás közbeni sérülések - megduzzadt boka, térd - esetén használjuk. Rendkívül jól hat a szorulásra. Égési sebek gyorsabb gyógyulását segítette elő, rendbe hozza a cisztákat, a homlok- és arcüreg gyulladást. Értékelem azt is, hogy jól tárolható és praktikus.

Šárka Černá, Stojice

Az Önök termékével meg vagyok elégedve. Otthon ízületeimre, fogfájásra, s időnként menstruációs problémákra is használom.

Zlatuše Zajíčková, Frýdek-Místek

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

 • Cukorbetegség
 • Gerincfájdalmak
 • Lábszárfekély
 • Magas vérnyomás
 • Karpális alagút szindróma
 • Ízületi gyulladások
 • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.