Látóideg-sorvadás, farkasvakság

Szerkesztő: | 7. január 2019

Látóideg-sorvadás, farkasvakság

A látóideg-sorvadás, ill. farkasvakság jellemzői: A látóideg sérülését és sorvadását (farkasvakság) – gyulladást követően, öregedés, érelmeszesedés, zöldhályogból eredő atrophia, vagy ischaemiás optikus neuropátia során – egyebek mellett a csökkent vér- és oxigén-ellátás, valamint gyulladás okozza.

A mágnesterápia látóideg-sorvadás esetén

Farkasvakság esetén kiegészítő és karbantartó kezelésként vált be az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia általi, a kapilláris és prekapilláris ereket befolyásoló jelentős értágító hatás, amely az oxigéndús vér mikrocirkulációja és a tápanyagellátás javulásához vezet.

A jobb anyagcserét támogató és a gyulladásgátló hatás lassítja a látóideg-sorvadás (farkasvakság) lefolyását, és a farkasvakságnál pozitív hatást gyakorol a retina-csapok funkciójára is.

A mágnesterápia alkalmazása a látóideg-sorvadás, ill. farkasvakság esetén: Értágító programok: 2–25 a 36–44 Hz, szolenoid applikátor segítségével.

Mágnesterápia és farkasvakság (látóideg-sorvadás) – Kapcsolatfelvételi űrlap

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról a farkasvakság (látóideg-sorvadás) gyógyitása illetve megelőzése érdekében? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a farkasvakság esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.