Műtét utáni állapot

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Stav po operaci - popis
Kép: Műtét utáni állapot

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A program jellemzői: A program olyan műtét utáni állapotokra szolgál, melyek intenzív utókezelést igényelnek. Az izomlazító és értágító frekvenciák javítják a károsodott szövetek anyagcseréjét, hogy a gyógyulási folyamat gyorsan és komplikációk nélkül mehessen végbe.

A mágnesterápia célja műtét utáni állapot esetén

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a beáramló vérerek tágításával javítja a gyógyulás szempontjából oly elengedhetetlen oxigén- és tápanyagbevitelt, és egyúttal gondoskodik a gyógyulást fékező metabolitok és káros anyagok kiválasztásáról és eltávolításáról.

A mágnesterápia alkalmazása műtét utáni állapot esetén

A balesetet és műtétet követő rehabilitációnak számos célja van, mint pl.: fájdalomcsillapítás, a mozgáskészség és izomműködés javítása, gyorsabb felépülés, tromboembólia megelőzése, stb. A balesetet és műtétet követő rehabilitáció természetes úton állítja helyre a mozgásszervi sérülések következményeit (törés, ízület vagy izom sérülése), valamint az ortopédiai, sebészeti, neurológiai műtétek utáni egészségi állapotot. A rendszeres torna vagy az otthon végezhető rehabilitáció során a páciens aktív részvétele elengedhetetlen. A rehabilitáció a módszerek olyan széles skáláját kínálja, amelyeket vagy kombinálni vagy – a páciens állapotától függően – változtatni lehet a gyógykezelés során. Az ellátás részét képezik az elektroterápiás rehabilitációs módszerek, mint az elektroterápia vagy mágnesterápia.

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát már évtizedek óta alkalmazzák mind a rehabilitációs központokban, mind otthoni környezetben. A minimális számú ellenjavallat és a készülék egyszerű (idősebb felhasználó számára is kellemes) kezelése miatt – a megkezdett rehabilitáció folytatása, valamint a fenntartó és megelőző kezelések érdekében – egyéni otthoni kezelésre is maximálisan megfelel. A beteg testrészt főként izomlazító és értágító frekvenciákkal kezeljük.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot nyaki, mellkasi, ágyéki és keresztcsonti gerincproblémáimra alkalmaztam. Az ágyéki gerincműtét utáni seb az orvos nézete szerint gyorsan és jól gyógyult.

Ladislav Melich, Velký Osek

Baloldali csípőízületi műtéten vagyok túl - totális endoprotézis. 3 havi mágnesterápia után, a műtétet követő 6. hónapban teljes megterhelés mellett bot nélkül tudok járni.

Mgr. František Bartoňek, Šumvald

Csigolya-műtéten estem át, a medical programot használom. Jelenleg nincs súlyosabb problémám. Jó a közérzetem, egészségi állapotom koromnak megfelelő, amit a készüléknek is köszönhetek.

Martin Polák, Prievidza

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.