Műtét utáni állapot

Szerkesztő: | 7. január 2019

A program jellemzői: A program olyan műtét utáni állapotokra szolgál, melyek intenzív utókezelést igényelnek. Az izomlazító és értágító frekvenciák javítják a károsodott szövetek anyagcseréjét, hogy a gyógyulási folyamat gyorsan és komplikációk nélkül mehessen végbe.

A mágnesterápia célja műtét utáni állapot esetén

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a beáramló vérerek tágításával javítja a gyógyulás szempontjából oly elengedhetetlen oxigén- és tápanyagbevitelt, és egyúttal gondoskodik a gyógyulást fékező metabolitok és káros anyagok kiválasztásáról és eltávolításáról.

A mágnesterápia alkalmazása műtét utáni állapot esetén

A balesetet és műtétet követő rehabilitációnak számos célja van, mint pl.: fájdalomcsillapítás, a mozgáskészség és izomműködés javítása, gyorsabb felépülés, tromboembólia megelőzése, stb. A balesetet és műtétet követő rehabilitáció természetes úton állítja helyre a mozgásszervi sérülések következményeit (törés, ízület vagy izom sérülése), valamint az ortopédiai, sebészeti, neurológiai műtétek utáni egészségi állapotot. A rendszeres torna vagy az otthon végezhető rehabilitáció során a páciens aktív részvétele elengedhetetlen. A rehabilitáció a módszerek olyan széles skáláját kínálja, amelyeket vagy kombinálni vagy – a páciens állapotától függően – változtatni lehet a gyógykezelés során. Az ellátás részét képezik az elektroterápiás rehabilitációs módszerek, mint az elektroterápia vagy mágnesterápia.

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát már évtizedek óta alkalmazzák mind a rehabilitációs központokban, mind otthoni környezetben. A minimális számú ellenjavallat és a készülék egyszerű (idősebb felhasználó számára is kellemes) kezelése miatt – a megkezdett rehabilitáció folytatása, valamint a fenntartó és megelőző kezelések érdekében – egyéni otthoni kezelésre is maximálisan megfelel. A beteg testrészt főként izomlazító és értágító frekvenciákkal kezeljük.

A mágnesterápia és a műtét utáni állapot – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról műtét utáni állapot esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a műtét utáni állapot esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.