Mellkasi gerincből kilövellő fájdalom

Szerkesztő: | 4. október 2019
Bolesti hrudní páteře - popis diagnózy
Kép: Mellkasi gerincből kilövellő fájdalom

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Leggyakrabban bordaközi neuralgiáról van szó, amely a mellkasi gerinctől halad a bordák mentén, s melyet a csigolyaközi ízületek és a harántirányú bordaízületek blokádja okoz. A fenti problémát meg kell különböztetni az olyan súlyos belső szervi megbetegedésektől, mint pl. szívkoszorúér-elzáródás, tüdőbetegségek, gastroduodenális problémák, stb.).

A mágnesterápia jelentősége a mellkasi gerincből kilövellő fájdalom esetén

Mellkasi gerincből kilövellő fájdalom esetén elsősorban az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia analgetikus, görcsoldó és duzzanáscsökkentő hatását használjuk ki, mely elősegíti az összehúzódások feloldását és akut stádiumban enyhíti a fájdalmat. A mágnesterápiás kezelések megelőzhetik a rehabilitációs tornát, a mozgásgyakorlatokat, a masszázst, stb.

A mágnesterápia alkalmazása a mellkasi gerincből kilövellő fájdalom esetén

Mellkasi gerincből kilövellő fájdalom esetén akut stádiumban javasoljuk a mellkasi gerinc többszöri kezelését lapos applikátor vagy nagyméretű szolenoid segítségével 4 – 10 Hz-es frekvenciákon, majd az akut fájdalom megszűnését követően a fentieket 10-50 Hz-es programokkal felváltva alkalmazzuk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot nyaki, mellkasi, ágyéki és keresztcsonti gerincproblémáimra alkalmaztam. Az ágyéki gerincműtét utáni seb az orvos nézete szerint gyorsan és jól gyógyult.

Ladislav Melich, Velký Osek

A Biomagot ágyéki és mellkasi gerincproblémáimra használtam - jó eredménnyel: megszűntek a fájdalmaim.

Krystýna Seibothová, Mikulášovice

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.