Mellkasi gerincből kilövellő fájdalom

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: Leggyakrabban bordaközi neuralgiáról van szó, amely a mellkasi gerinctől halad a bordák mentén, s melyet a csigolyaközi ízületek és a harántirányú bordaízületek blokádja okoz. A fenti problémát meg kell különböztetni az olyan súlyos belső szervi megbetegedésektől, mint pl. szívkoszorúér-elzáródás, tüdőbetegségek, gastroduodenális problémák, stb.).

A mágnesterápia jelentősége a mellkasi gerincből kilövellő fájdalom esetén

Mellkasi gerincből kilövellő fájdalom esetén elsősorban az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia analgetikus, görcsoldó és duzzanáscsökkentő hatását használjuk ki, mely elősegíti az összehúzódások feloldását és akut stádiumban enyhíti a fájdalmat. A mágnesterápiás kezelések megelőzhetik a rehabilitációs tornát, a mozgásgyakorlatokat, a masszázst, stb.

A mágnesterápia alkalmazása a mellkasi gerincből kilövellő fájdalom esetén

Mellkasi gerincből kilövellő fájdalom esetén akut stádiumban javasoljuk a mellkasi gerinc többszöri kezelését lapos applikátor vagy nagyméretű szolenoid segítségével 4 – 10 Hz-es frekvenciákon, majd az akut fájdalom megszűnését követően a fentieket 10-50 Hz-es programokkal felváltva alkalmazzuk.

A mágnesterápia és a mellkasi gerincből kilövellő fájdalom – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról a mellkasi gerincből kilövellő fájdalom esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk amellkasi gerincből kilövellő fájdalom esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.