Medical program

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Medical program - popis
Kép: Medical program

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A medical program jellemzői: Automatikusan változó – a szedatív kezeléstől egészen a gyógyításra serkentő stimulációs kezelésig terjedő – frekvenciákon működő általános program.

A medical program célja

A Medical program a tartós krónikus megbetegedések kezelésére szolgál, amikor egyrészt a fájdalom csökkentésére, másrészt a gyógyulási és regenerációs folyamat serkentésére van szükség. A program célja a heveny tünetek enyhítését követő hosszútávú fenntartó kezelés, pl. a degeneratív és gyulladásos ízületi megbetegedéseknél, a szövetek anyagcsere-folyamatainak javítása érdekében diabetesz esetén vagy egyes szövetek, szervek krónikus gyulladása esetén.

A medical program alkalmazása

A fájdalomcsillapító, görcsoldó és értágító frekvenciákkal kialakított univerzális program – a „fájdalommal járó állapotok” tárgyban leírt programok folytatásaként – az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiával kezelhető betegségek nagyrészénél alkalmazható. Jól érvényesíthető krónikus betegségeknél a tünet-enyhülés idején is hosszútávú kezelés céljából, illetve a betegség ismételt kitörésének megelőzésére.

A programot gyakran alkalmazzuk polimorbid pácienseknél, akiknél a magasabb frekvenciákkal történő kezelések során nagyobb számú erős adaptációs reakcióval lehet számolni, de akiknél nem kívánunk rögtön a kezelések kezdeti stádiumában csupán analgetikus frekvenciákat alkalmazni.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A köszvényre a "medical program"-ot használom. Nem gyógyultam meg teljesen, de jelentősen csökkentek fájdalmaim.

Jiří Šuchman, Studená

Szív- és térdműtéten estem át. Egy évig használtam a készüléket naponta 2x 30 percig. Így mankó nélkül járok és főleg, kihagyhattam a gyógyszert, mely igen káros volt a májamnak. Szívem megerősödött, nem vagyok fáradékony.

Marie Staroštíková, Beňov

Kb. 1 evvel ezelőtt megvettük az Önök készülékét és kijelenthetem, hogy nekem is és feleségemnek is segít az egészségi problémákra. Főként hátfájás, hosszabb távú visszérproblémák, és átmenetileg csukló- és fejfájás esetén.

Karel Kratochvíl, Humpolec

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.