Medical program

Szerkesztő: | 7. január 2019

A medical program jellemzői: Automatikusan változó – a szedatív kezeléstől egészen a gyógyításra serkentő stimulációs kezelésig terjedő – frekvenciákon működő általános program.

A medical program célja

A Medical program a tartós krónikus megbetegedések kezelésére szolgál, amikor egyrészt a fájdalom csökkentésére, másrészt a gyógyulási és regenerációs folyamat serkentésére van szükség. A program célja a heveny tünetek enyhítését követő hosszútávú fenntartó kezelés, pl. a degeneratív és gyulladásos ízületi megbetegedéseknél, a szövetek anyagcsere-folyamatainak javítása érdekében diabetesz esetén vagy egyes szövetek, szervek krónikus gyulladása esetén.

A medical program alkalmazása

A fájdalomcsillapító, görcsoldó és értágító frekvenciákkal kialakított univerzális program – a „fájdalommal járó állapotok” tárgyban leírt programok folytatásaként – az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiával kezelhető betegségek nagyrészénél alkalmazható. Jól érvényesíthető krónikus betegségeknél a tünet-enyhülés idején is hosszútávú kezelés céljából, illetve a betegség ismételt kitörésének megelőzésére.

A programot gyakran alkalmazzuk polimorbid pácienseknél, akiknél a magasabb frekvenciákkal történő kezelések során nagyobb számú erős adaptációs reakcióval lehet számolni, de akiknél nem kívánunk rögtön a kezelések kezdeti stádiumában csupán analgetikus frekvenciákat alkalmazni.

A mágnesterápia és a medical program – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a Biomag mágnesterápia medical programjával kapcsolatban? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a Biomag mágnesterápia medical programjának alkalmazására vonatkozó kérdéseikre.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.