Masszázs előtti kezelés

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Masáž - popis
Kép: Masszázs előtti kezelés

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A program jellemzői: A program a szervezet masszázs és fizikális technikák alkalmazása előtti felkészítésére szolgál.

A masszázs előtti mágnesterápia célja

A masszázst megelőző mágnesterápia célja a szövetek jobb vérellátása, a metabolitok kiválasztása, izomgörcsök és kontraktúrák oldása, ezzel a masszázsra való felkészítés, ami annak hatását jelentős mértékben felerősíti.

A masszázs előtti mágnesterápia jelentősége

A fájdaloomcsillapítás és az izomösszehúzódások oldása kézzel végzett masszázs előtt jelentős mértékben megnöveli a masszázs hatását és az esetleges intenzívebb masszázst jobban elviselhetővé teszi. A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – a fokozott laktát-dehidrogenáz-aktivitás és jobb perfúzió révén – felgyorsítja a savas metabolitok kiválasztását, ami a fájdalom enyhülését és az izomgörcs (összehúzódás) oldását eredményezi, ezen kívül az idegekben az impulzusok átvitele lelassul, ami szintén hozzájárul az izmok lazításához. A mágnesterápia fájdalomcsillapító és izomlazító hatását tehát a fájdalom enyhítése és a vázizomzat lazítása, valamint az izomtónus csökkentése érdekében a masszázs közvetlen  előkészítéseként használjuk. A fenti módszer igen megfelel a hátfájás és végtag-fájdalmak bármely fajtájánál, melyek esetében masszázstechnika alkalmazható, valamint a sportolók fizikai megterhelését követően is.

A masszázs előtti mágnesterápia alkalmazása

Masszázs előtt célirányos kezelést végzünk a problémás testrészen fájdalomcsillapító és görcsoldó frekvenciák segítségével, a masszírozandó testrészhez alkalmas applikátorokkal.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Jelenleg masszázs előtti ellazuláshoz használom a készüléket és nehéz tréninget követően regenerálódáshoz is, amikor el kell lazítanom a túlságosan igénybevett testrészemet.

Jan Šrotíř, Vyškov

Masszőrként javasolni szoktam klienseimnek a mágnesterápiát. Kiemelkedők az eredmények a hátizomzat esetén, amikor hideg vagy huzat hatására megmerevedik. Ezen kívül csecsemőknél gyermekbénulás, agyvérzés, befagyott váll esetén ...

Lenka Vidurková, Vracov

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.