Masszázs előtti kezelés

Szerkesztő: | 7. január 2019

A program jellemzői: A program a szervezet masszázs és fizikális technikák alkalmazása előtti felkészítésére szolgál.

A masszázs előtti mágnesterápia célja

A masszázst megelőző mágnesterápia célja a szövetek jobb vérellátása, a metabolitok kiválasztása, izomgörcsök és kontraktúrák oldása, ezzel a masszázsra való felkészítés, ami annak hatását jelentős mértékben felerősíti.

A masszázs előtti mágnesterápia jelentősége

A fájdaloomcsillapítás és az izomösszehúzódások oldása kézzel végzett masszázs előtt jelentős mértékben megnöveli a masszázs hatását és az esetleges intenzívebb masszázst jobban elviselhetővé teszi. A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – a fokozott laktát-dehidrogenáz-aktivitás és jobb perfúzió révén – felgyorsítja a savas metabolitok kiválasztását, ami a fájdalom enyhülését és az izomgörcs (összehúzódás) oldását eredményezi, ezen kívül az idegekben az impulzusok átvitele lelassul, ami szintén hozzájárul az izmok lazításához. A mágnesterápia fájdalomcsillapító és izomlazító hatását tehát a fájdalom enyhítése és a vázizomzat lazítása, valamint az izomtónus csökkentése érdekében a masszázs közvetlen  előkészítéseként használjuk. A fenti módszer igen megfelel a hátfájás és végtag-fájdalmak bármely fajtájánál, melyek esetében masszázstechnika alkalmazható, valamint a sportolók fizikai megterhelését követően is.

A masszázs előtti mágnesterápia alkalmazása

Masszázs előtt célirányos kezelést végzünk a problémás testrészen fájdalomcsillapító és görcsoldó frekvenciák segítségével, a masszírozandó testrészhez alkalmas applikátorokkal.

 A masszázs előtti mágnesterápia – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a masszázs előtti mágnesterápia alkalmazásáról? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a masszázs előtt alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.