Máj regenerálódás

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A májsejtek – hepatociták kismennyiségű finom kromatinnal átszőtt köralakú sejtek. A citoplazma tömör és sejtszervecskékkel van átszőve. Néha a májsejtek citoplazmájában zárványok, vakuolák és pigmensek – normál körülmények között lipofuscin, kismennyiségű hemosiderin és bilirubin fordulnak elő. Patológiás esetekben viszont anyagcsere-zavar lép fel, s emiatt a legkülönfélébb elemek (zsír-vakuolák, fehérje-kicsapódások, vírusok, pigmentek: bilirubin, lipofuscin, ceroid, hemosiderin) jönnek létre. A károsodott máj nagymértékben képes regenerálódni. A májszövet retikuluma mintegy a regenerálódó szövet vázaként működik.

A máj regenerálódásának kiindulási pontja a periportalis régió. Ezért a májszövet vázát vagy a periportalis régiót romboló folyamatok gátolják a szövet regenerálódási képességét és gyakran járnak visszafordíthatatlan következményekkel. A máj fokozott terheléséhez és károsodásához vezető tényezők skálája igen változatos – a fertőzésektől kezve az egészségtelen táplálkozással összefüggő aanyagcsere-változásokon át egészen a toxicitásig terjed. A máj regenerálódása érdekében egész sor májvédő anyag áll rendelkezésre, azonban minden esetben fontos feltétel az oxigén- és tápanyagdús vér jó mikrocirkulációja.

A mágnesterápia jelentősége a máj regenerálódása érdekében

A máj regenerálódása érdekében a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát megelőzésként és a májszövet védelméért a szervezet méregtelenítésének elősegítésére, illetve májkárosodás esetén a májsejtek gyorsabb regenerálódása érdekében javasoljuk.

A mágnesterápia alkalmazása a máj regenerálódása érdekében

A máj regenerálódása érdekében a máj tájékán végezzünk stimuláló kezelést 50 – 81 Hz frekvenciákon lapos applikátor segítségével, amit magnetizált víz fokozott fogyasztásával egészíthetünk ki.

A mágnesterápia és a máj regenerálódása- az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról a máj regenerálódása érdekében? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a máj regenerálódása érdekében alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.