Máj regenerálódás

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Regenerace jater - popis
Kép: Máj regenerálódás

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A májsejtek – hepatociták kismennyiségű finom kromatinnal átszőtt köralakú sejtek. A citoplazma tömör és sejtszervecskékkel van átszőve. Néha a májsejtek citoplazmájában zárványok, vakuolák és pigmensek – normál körülmények között lipofuscin, kismennyiségű hemosiderin és bilirubin fordulnak elő. Patológiás esetekben viszont anyagcsere-zavar lép fel, s emiatt a legkülönfélébb elemek (zsír-vakuolák, fehérje-kicsapódások, vírusok, pigmentek: bilirubin, lipofuscin, ceroid, hemosiderin) jönnek létre. A károsodott máj nagymértékben képes regenerálódni. A májszövet retikuluma mintegy a regenerálódó szövet vázaként működik.

A máj regenerálódásának kiindulási pontja a periportalis régió. Ezért a májszövet vázát vagy a periportalis régiót romboló folyamatok gátolják a szövet regenerálódási képességét és gyakran járnak visszafordíthatatlan következményekkel. A máj fokozott terheléséhez és károsodásához vezető tényezők skálája igen változatos – a fertőzésektől kezve az egészségtelen táplálkozással összefüggő aanyagcsere-változásokon át egészen a toxicitásig terjed. A máj regenerálódása érdekében egész sor májvédő anyag áll rendelkezésre, azonban minden esetben fontos feltétel az oxigén- és tápanyagdús vér jó mikrocirkulációja.

A mágnesterápia jelentősége a máj regenerálódása érdekében

A máj regenerálódása érdekében a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát megelőzésként és a májszövet védelméért a szervezet méregtelenítésének elősegítésére, illetve májkárosodás esetén a májsejtek gyorsabb regenerálódása érdekében javasoljuk.

A mágnesterápia alkalmazása a máj regenerálódása érdekében

A máj regenerálódása érdekében a máj tájékán végezzünk stimuláló kezelést 50 – 81 Hz frekvenciákon lapos applikátor segítségével, amit magnetizált víz fokozott fogyasztásával egészíthetünk ki.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot hátfájásra, ízületekre, hasnyálmirigy- és májproblémákra, szívre és vérkeringési zavarokra használjuk. Az egész család használja remek eredményekkel.

Alena Fišerová, Čepřovice

Rengeteg gyógyszert szedtem a fájdalom enyhítésére, magas vérnyomásra és májgyulladásra. A Biomag készüléket megvásárolván állt be a valódi megkönnyebbülés, már nincsenek fájdalmaim. Még a májgyulladásra sem szedek gyógyszert.

František Maňák, Karviná

Gyakran használom a készüléket májregenerációra, 3-4x egy héten. Nagyon meg vagyok elégedve.

Anna Ondrejková, Banská Bystrica

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.