Az alacsonyfrekvenciájú pulzáló mágnesterápia szöveteinkben több alapvető biológiai változást idéz elő. Ez főként fájdalomcsillapító, értágító és a gyógyulást stimuláló hatásban mutatkozik meg. A Biomag készülékek 1 – 81 Hz frekvenciaspektrumában végzett minden kezelés – különböző intenzitással – az összes említett hatást magában hordja. Általánosságban: az alacsony frekvenciák leginkább a fájdalomra hatnak és kevésbbé stimulálják a gyógyulást. A közepes frekvenciáknak leginkább vasodilatációs (értágító) hatása van, a magas, stimuláló frekvenciáknál pedig a gyógyulási, regenerációs folyamatok dominálnak.

Ezen az oldalon arról tájékozódhat, milyen pozitív hatása van a Biomag mágnesterápiának az egyes diagnózisok esetén, és hogyan vannak beállítva a Biomag mágnesterápiás probramok. Balra a menüben testrészek szerint keresgélhet a diagnózis-csoportok (egészségi problémák) között, majd kiválaszthatja az Önt érdeklő diagnózist (problémát).

 

 


Mire hat a Biomag mágnesterápia – az Önök kérdései

Fájdalmai vannak, rosszul érzi magát? Tartós, heveny vagy túlterhelésből eredő fájdalmakkal küzd? Segít Önnek a Biomag mágnesterápia. Tanácsra van szüksége a mágnesterápiával kapcsolatban? Forduljon hozzánk most. Tanácsadóink megadják a szükséges információkat.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.