Parodontitis (parodontózis, ínysorvadás) a fogíny elhanyagolt krónikus gyulladása következtében jön létre, amely eleinte feltűnés nélkül, ínyvérzés és érzéskenység formájában nyilvánul meg. Gyógykezelés hiányában fokozatosan leválik a fogíny, láthatóvá válnak a fognyakak, majd a fogak ellezulására illetve kiesésére kerülhet sor.

A parodontózis kifejlődésének elsődleges oka a foglepedék és a benne lévő baktériumok. A nem elégséges szájhigiénia következménye a fogíny gyulladás és a parodontózis (és ezzel rokon betegségek) megjelenése. Egyes személyeknél a gyorsabb kifejlődéshez hozzájárulhat a parodontózis genetikai kockázata is.

A parodontózis gyógykezelése komplex és hosszútávú, gyógyulásának alapja a gondos szájápolás és a szakorosi kezelés. A gyógykezelést minél hamarabb meg kell kezdeni és fontos leginkább a betegség megelőzésére fókuszálni.

Olvassa el az alábbi klinikai tanulmányok eredményeit, amelyek az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatásfokát bizonyítják ezen betegség gyógyítása során.


Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.