Az ízületi fájdalmak program – degeneratív és gyulladásos folyamatok miatt bekövetkezett morfológiai változásokból eredő – ízületekben és az ízületi tokban előforduló fájdalmakat van hivatva befolyásolni.

Az ízületi fájdalmak.

A mágnesterápia célja ízületi fájdalmak esetén a fájdalom enyhítése és a gyógyulási, regenerációs folyamat elősegítése.

Ízületi fájdalmak esetén az egy órás program a 3. sz. – arthrózis – program hosszabb verziója. A hosszabb kezelési időt a naponta ismétlődő kezeléseknél javasoljuk, továbbá olyan esetekben, ahol jelentős fájdalomról van szó.

Itt elsősorban degeneratív és gyulladásos folyamatok miatt bekövetkezett morfológiai változásokból eredő, ízületekben és az ízületi tokban előforduló fájdalmakról beszélhetünk. A klinikai mód – a gyógyulási folyamat erőteljesebb serkentése érdekében – 50 Hz-ig terjedő frekvenciákat is magában foglal. A programot leginkább az 1. számú, heveny ízületi fájdalmat enyhítő programot követően, a gyógyulási folyamat elősegítésére javasoljuk.

Olvassa el az alábbi klinikai tanulmányok eredményeit, amelyek az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatásfokát bizonyítják ezen betegség gyógyítása során.


Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.