Gerinc artrózis esetén a 3. sz. program – az ízületi artrózis – rövidebb idejű változatáról  van szó, amikor a rövidebb idejű kezeléseket naponta ismétlődve és főként az érzékenyebb egyéneknél alkalmazzuk.

A klinikai módban gerinc artrózis esetén a kezelések 50 Hz-es, a gyógyulást intenzívebben stimuláló frekvenciákkal egészülnek ki. Ezt a programot az 1. sz., akut fájdalmat enyhítő program után alkalmazzuk utókezelések céljából, pl. a csigolyák és csigolyaközti porcok – esetleges ideggyök kompresszióval járó – degeneratív elváltozásai esetén.

Fájdalomcsillapító és izomlazító hatással igyekszünk elérni a fájdalmas izomösszehúzódások és blokádok feloldását, valamint az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia ödéma-csökkentő hatása enyhíti a csigolyák közti porcok és szövetek duzzanatait, miáltal csökken az ideggyökökre irányuló nyomás. Ennek eredménye a csigolyák ellazulása és a mozgáskészség javulása.

A mágnesterápiás kezelések megelőzhetik a rehabilitációs tornát és mozgást, stb.

Olvassa el az alábbi klinikai tanulmányok eredményeit, amelyek az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatásfokát bizonyítják ezen betegség gyógyítása során.


Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.