Gerinc arthritis esetén – főként az ankkylotizáló spondylitisről (Bechterew-kór), tehát krónikus gyulladásos megbetegedésről van szó, mely általában az SI és az intervertebralis ízületeket érinti és fokozatos merevedéssel jár, ami a gerinc előrehajlását eredményezi.

A nyaki gerincet érintő rheumatoid arthritis esetén a csigolyák közti ízületek synovitise lép fel, aminek a porcok, a csontok, a ligamentum strukturális károsodása, sőt az atlantoaxiális ízület dislocatiója lehet a következménye.

Gerinc arthritis esetén a gyógykezelés során fontos a környezet és az életvitel módosítása, a rehabilitáció, a gyógyfürdős terápia, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító készítmények használata.

A gerinc arthritis egyike azon betegségeknek, amelyeknél a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – fájdalomcsillapító, duzzadás- és gyulladáscsökkentő, valamint gyógyító hatásával – alapvetően segít.

A krónikus betegeknél a mágnesterápia javítja a mozgáskészséget, fékezi az ízületek további károsodását és általában véve megkönnyebbülést hoz a páciensnek.

Olvassa el az alábbi klinikai tanulmányok eredményeit, amelyek az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatásfokát bizonyítják ezen betegség gyógyítása során.


Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.