A fájdalom gyógykezelése különösen nagy problémát jelenthet mind egészségi, mind szocio-ökonómiai szempontból. A fájdalom csillapítására többféle lehetőség adódik. Függ a fájdalom okától, helyétől, s hogy akut vagy krónikus fájdalomról van-e szó. A fájdalom mechanizmusai bonyolultak, és figyelembe kell venni mind a perifériás, mind a központi idegrendszer aspektusait.

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia számos különböző – közvetlen és közvetett – módon befolyásolja a fájdalomérzetet.

A mágnesterápia közvetlen hatást gyakorol a neuronok  és a Ca-ionok mozgására, a membrán-potenciálra, az idegszövet regenerálódására, valamint az endorfin, nitrogén-oxid és dopamin szintjére.

A pulzáló mágnesterápia továbbá közvetett módon befolyásolja a keringés, ödémák, izmok, a szövetek oxigén-ellátása, a gyulladások, a gyógyulás, a prosztaglandinok, a sejtanyagcsere és a sejtenergia fiziológiai funkcióit.

A pulzáló mágnesterápia egyik alapvető hatása, hogy befolyásolja a neurológiai fájdalom jeladásának feldolgozását.

Olvassa el az alábbi klinikai tanulmányok eredményeit, amelyek a pulzáló mágnesterápia fájdalomcsillapító hatását bizonyítják.


Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.