Magas vérnyomás (hipertónia)

Szerkesztő: | 4. október 2019
Vysoký krevní tlak - popis hypertenze
Kép: Magas vérnyomás (hipertónia)

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A magas vérnyomás (hipertónia) civilizációs betegség, amely számos egészségi probléma kifejlődésében kiveszi részét. A magas vérnyomás oka különböző külső és belső hatás kombinációja. Csehországban kb. 1 millió magas vérnyomással rendelkező ember él.
Elsődleges magas vérnyomás (hipertónia) a hipertóniás emberek 90-95%-át érinti, akiknél a betegség oka nem egyértelmű, ezért multifaktorális okokról beszélünk, amikor a genetikai adottság (az egyének 70%-ánál) és egyéb kockázati tényezők, mint a nemi hovatartozás, a só, zsíros és nem egészséges ételek túl nagymértékű fogyasztása, a dohányzás, a kevés mozgás, túlsúly és a stressz jöhetnek számításba.

A szekundáris magas vérnyomás (hipertónia) általában a fiatalkorú egyéneket súlytja (a hipertóniások 5-10%-át), ennek okai ismertek – általában a vese- és mellékvese megbetegedésének, hormonzavarnak, terhességnek, stb. velejárói. A magas vérnyomás (hipertónia) hozzájárul az atherosklerosis, a szívinfarktus, stroke, szívelégtelenség és a veseproblémák gyorsabb kifejlődéséhez.

A hipertónia gyógykezelése annak típusától és okától függ, rendszerint konzervatív és gyógyszeres lehet. Fontos az étkezési szokások megváltoztatása, az alkoholfogyasztással és a dohányzással való felhagyás, a több mozgás, és túlsúlyosság esetén a testsúly csökkentése, továbbá az alapbetegség diagnózis szerinti gyógyszeres kezelése. A magas vérnyomás (hipertónia) prevenciója a rendszeres testmozgásban, aerob gyakorlatokban, rendszeres sétában nyilvánul meg.

A mágnesterápia jelentősége magas vérnyomás (hipertónia) esetén

A magas vérnyomás (hipertónia) esetén a komplex gyógykezelés része lehet a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia is, ahol elsősorban az értágító, valamint az általános gyógyító hatás érvényesül. A keringési rendszer egészének mágnesterápiával történő harmonizációja elősegíti a magas vérnyomás csökkenését.

A mágnesterápia alkalmazása magas vérnyomás (hipertónia) esetén

Magas vérnyomás (hipertónia) esetén 2 – 25 Hz-es frekvenciájú programokat alkalmazunk, mely során a görcsoldó, értágító és gyógyító hatás kerül előtérbe. Eleinte hozzávetőleg 2 hétig – a keringési rendszer adaptációja érdekében – javasoljuk az alsó végtagok kezelését, majd a hát vagy mellkas tájéki kezelést lapos applikátor segítségével.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Cukorbetegségben szenvedek, magas a vérnyomásom és ínysorvadásom is van. Használom a Biomag készüléket és nagyon elégedett vagyok. Sokkal jobban érzem magam.

Oľga Horňáková, Tovarníky

A pulzáló mágnest több mint egy éve használom és igen meg vagyok elégedve vele. Keresztcsont tájéki fájdalmaimat, kézfájásomat, vérnyomásomat, hasfájásomat kezelem. Mióta megvan a készülék, nem járok idegblokkoló injekcióra.

Rudolf Zubrík, Podolie

Egy sor problémám volt, mint pl. kéztőcsatorna-szindróma, migrénszerű fejfájás, magas vérnyomás, pajzsmirigy túlműködés. A mágnesterápiás gyógykezelést követően javult az egészségem.

Marie Miková, Znojmo

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.