Lyme-kór

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Lymská borelióza - popis diagnózy
Kép: Lyme-kór

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Lyme-kór Borrelia burgdorferi nevű spirochéta (spirál formájú mikroorganizmus, baktérium) okozta gócos fertőzés tünetegyüttese, melynek három stádiuma van. A Lyme-kór terjesztője leggyakrabban kullancs, de lehet más szúró-szívó rovar is. Közép-Európa a világ egyik legfertőzöttebb területe, és – a kullancs előfordulása szerint – fertőződni Csehország egész területén lehet.

A Lyme-kór esetén – amikor a fertőzést igen fontos időben felismerni és gyógyítását minél hamarabb megkezdeni – antibiotikumos gyógykezelést alkalmaznak. A Lyme-kór későbbi stádiumaiban az antibiotikumos kezelés után is számos klinikai tünet fennmarad, melyek krónikussá válhatnak, s ebben az esetben további gyógykezelésre és tartós rehabilitációra van szükség.

A mágnesterápia jelentősége Lyme-kór esetén

A Lyme-kór során alkalmazott hosszútávú Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia igen kedvező a fertőzés krónikus tünetei leküzdésére. A mágnesterápia kedvezően befolyásolhat számos ízületi problémát, javíthatja a mozgásképességet, csökkentheti a fájdalmat és a gyulladásos folyamatokat, elősegítheti a gyógyulást és – immunitást stimuláló hatásával – enyhítheti a klinikai tüneteket. A Lyme-kór esetén javasoljuk az egyes fájdalmas ízületek helyi kezelését és elsősorban a gerinc egész hosszában és a fejen a hosszútávú kezelést.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Férjem Lyme-kórral volt antibiotikus kezelés alatt. Nagyon fáradt és kimerült volt. A készülék használata során fokozatosan elhagyta a gyógyszereket és teljes erővel ismét dolgozni kezdett a gazdaságban.

Šmakal házaspár, Benešov

Lyme-kórom volt és gondjaim vannak a gerincemmel és ízületeimmel. A rehabilitációs orvosom által felért mágnesek mindig segítettek, ezért megvettem a Biomagot, amelyet fájdalmak vagy balesetek esetén használok.

Hana Černiková, Staré Hradiště

Kullancs-csípést követően Lyme-kórom volt, s a később fellépő polineuropátia nagy fájdalmakat okoz. A Biomag terápiát naponta végeztem. Persze, hogy nem hozott száz százalékos gyógyulást, de a kezem nem fáj és van annyira mozgékony, hogy csaknem mindent tudok végezni vele.

Škarvadová asszony, Pečky

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.