Lyme-kór

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: Lyme-kór Borrelia burgdorferi nevű spirochéta (spirál formájú mikroorganizmus, baktérium) okozta gócos fertőzés tünetegyüttese, melynek három stádiuma van. A Lyme-kór terjesztője leggyakrabban kullancs, de lehet más szúró-szívó rovar is. Közép-Európa a világ egyik legfertőzöttebb területe, és – a kullancs előfordulása szerint – fertőződni Csehország egész területén lehet.

A Lyme-kór esetén – amikor a fertőzést igen fontos időben felismerni és gyógyítását minél hamarabb megkezdeni – antibiotikumos gyógykezelést alkalmaznak. A Lyme-kór későbbi stádiumaiban az antibiotikumos kezelés után is számos klinikai tünet fennmarad, melyek krónikussá válhatnak, s ebben az esetben további gyógykezelésre és tartós rehabilitációra van szükség.

A mágnesterápia jelentősége Lyme-kór esetén

A Lyme-kór során alkalmazott hosszútávú Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia igen kedvező a fertőzés krónikus tünetei leküzdésére. A mágnesterápia kedvezően befolyásolhat számos ízületi problémát, javíthatja a mozgásképességet, csökkentheti a fájdalmat és a gyulladásos folyamatokat, elősegítheti a gyógyulást és – immunitást stimuláló hatásával – enyhítheti a klinikai tüneteket. A Lyme-kór esetén javasoljuk az egyes fájdalmas ízületek helyi kezelését és elsősorban a gerinc egész hosszában és a fejen a hosszútávú kezelést.

A mágnesterápia és a Lyme-kór – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról Lyme-kóresetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a Lyme-kór esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.