Kullancs-encephalitis – lábadozás

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Klíšťová encefalitida - popis diagnózy
Kép: Kullancs-encephalitis – lábadozás

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A kullancs-encephalitis vírusát leggyakrabban kullancs terjeszti. A betegségnek három változata lehet: meningitis (agyvelőgyulladás), encephalitis (agyhártyagyulladás) vagy mielitis (gerincvelőgyulladás).

A kullancs-encephalitis elleni fő aktív védekezési forma a védőoltás, és védekezhetünk passzív módon is – megfelelő lábbeli és ruha segítségével, valamint szúnyogriasztó készítményekkel. Amennyiben a kullancs már beszívta magát testünkbe, minél hamarabb el kell távolítani és leginkább jóddal fertőtleníteni, melynek egyedülálló tulajdonsága, hogy felszívódik a bőr mélyebb rétegeibe.

A kullancs-encephalitis súlyos, életet veszélyeztető betegség. Amennyiben a fertőzést időben felismerik és azonnal megkezdik a hozzáértő gyógykezelést, a teljes gyógyulás lehetséges. A kullancs-encephalitis késői gyógykezelése miatti komplikációk tartós következményekkel járhatnak, pl. krónikus fejfájás, alvás- és koncentrációs problémák, felső végtagok bénulása, csökkent teljesítőképesség, depresszió.

A mágnesterápia jelentősége kullancs-encephalitis esetén

Kullancs-encephalitis esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát a lábadozás időszakában javasoljuk, amikor a kezelések meggyorsítják a szervezet regenerálódását, csökkentik a komplikációk veszélyét és a lábadozás idejét.

A mágnesterápia alkalmazása kullancs-encephalitis esetén

Kullancs-encephalitis esetén 2-25 és 50-81Hz-es értágító és stimuláló programokat használjunk. A fejre szolenoid és a gerinc tájára lapos applikátor javasolt.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomag készüléket és applikátorokat nem kell családtagjaimnak javasolni, mivel mindannyian fokozatosan maguk próbálták ki. Megszerették egyszerű és praktikus kezelhetősége és az időmegtakarítás miatt. A tájékoztatóban további lehetőségeket találtak használatára.

Jan Šrotíř, Vyškov

Férjem Lyme-kórral volt antibiotikus kezelés alatt. Nagyon fáradt és kimerült volt. A készülék használata során fokozatosan elhagyta a gyógyszereket és teljes erővel ismét dolgozni kezdett a gazdaságban.

Šmakal házaspár, Benešov

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.