Kullancs-encephalitis – lábadozás

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A kullancs-encephalitis vírusát leggyakrabban kullancs terjeszti. A betegségnek három változata lehet: meningitis (agyvelőgyulladás), encephalitis (agyhártyagyulladás) vagy mielitis (gerincvelőgyulladás).

A kullancs-encephalitis elleni fő aktív védekezési forma a védőoltás, és védekezhetünk passzív módon is – megfelelő lábbeli és ruha segítségével, valamint szúnyogriasztó készítményekkel. Amennyiben a kullancs már beszívta magát testünkbe, minél hamarabb el kell távolítani és leginkább jóddal fertőtleníteni, melynek egyedülálló tulajdonsága, hogy felszívódik a bőr mélyebb rétegeibe.

 

A kullancs-encephalitis súlyos, életet veszélyeztető betegség. Amennyiben a fertőzést időben felismerik és azonnal megkezdik a hozzáértő gyógykezelést, a teljes gyógyulás lehetséges. A kullancs-encephalitis késői gyógykezelése miatti komplikációk tartós következményekkel járhatnak, pl. krónikus fejfájás, alvás- és koncentrációs problémák, felső végtagok bénulása, csökkent teljesítőképesség, depresszió.

A mágnesterápia jelentősége kullancs-encephalitis esetén

Kullancs-encephalitis esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát a lábadozás időszakában javasoljuk, amikor a kezelések meggyorsítják a szervezet regenerálódását, csökkentik a komplikációk veszélyét és a lábadozás idejét.

A mágnesterápia alkalmazása kullancs-encephalitis esetén

Kullancs-encephalitis esetén 2-25 és 50-81Hz-es értágító és stimuláló programokat használjunk. A fejre szolenoid és a gerinc tájára lapos applikátor javasolt.

A mágnesterápia és a kullancs-encephalitis – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról kullancs-encephalitis esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a kullancs-encephalitis esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.