Krónikus migrén gyógyítása

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Krónikus migrén gyógyítása mágneses stimuláció révén – volt az indiai U. K. Misra és kutatócsoportja randomizált, placebo kontrollos vizsgálatának tárgya, melyben 100 páciens vett részt. (2013).

A depresszió esetén alkalmazott repetitív transzkraniális mágneses stimuláció igen hatékonynak bizonyult, melynek során felfedésre került a fejfájás enyhítésének lehetősége is.

Ezért a nem depresszióval, hanem vissza-visszatérő krónikus migrénnel küzdő páciensek egy hét lefolyása alatt 3 alkalommal 10 Hz-es transzkraniális mágneses stimulációban részesültek.

A páciensek fele azonban nem lett kitéve a mágneses mező hatásának és egy hónapra rá bekövetkezett kiértékelés érdekében kontroll-csoportként szolgált.

A kontroll-csoport eredményeivel ellentétben az aktív csoportnál már egy hét után maximális javulás állt be. Az eredmények egyértelműen megmutatták, hogy a mágneses stimuláció jelentősen csökkenti a migrén előfordulását, annak intenzitását és időtartamát.

Forrás: Misra, U. et al. (2013) High-rate repetitive transcranial magnetic stimulation in migraine prophylaxis: a randomized, placebo-controlled study. Journal Of Neurology, 260(11), 2793-2801.

A repetitív transzkraniális mágneses stimuláció mint a migréntől való védelem: randomizált, placebo kontrollos vizsgálat / High-rate repetitive transcranial magnetic stimulation in migraine prophylaxis: a randomized, placebo-controlled study 
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23963471 

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve