Krónikus gyomor- és nyombélfekély

Szerkesztő: | 4. október 2019
Žaludeční vředy a vředy na dvanácterníku
Kép: Krónikus gyomor- és nyombélfekély

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A krónikus gyomor- és nyombélfekély jellemzői: nyálkahártya elváltozásról – fekélyről van szó, mely a szubmukózusba vagy még mélyebbre terjed, vagy a nyálkahártya elváltozás további típusáról: az erózióról, mely a mukózust érinti csak. A gyomor- és nyombélfekélyre az jellemző, hogy a gyomor- vagy a nyombélfalon egy vagy több fekély keletkezik, ami több év folyamán hajlamos kiújulni. A nyombélfekély 4x olyan gyakori, mint a gyomorfekély és gyakrabban is vérzik.

A okozati tényezőnek a Helicobacter pylori általi fertőzést, nem-szteroid gyulladáscsökkentők túl nagymértékű fogyasztását, a nyálkahártyára ható protektív és agresszív tényezők közötti nem harmónikus arányt lehet megnevezni. Míg a gyomorfekélynél a Helicobacter pylori általi fertőzés az elsődleges kiváltó ok, a nyombél esetében a HCl hypersecretio. A gyógykezelés komplex – a fertőzés leküzdésére, valamint az agresszív tényezők minimalizálására, ill. a protektív tényezők támogatására irányuló gyógyszeres kezelés.

A mágnesterápia jelentősége gyomor- és nyombélfekély esetén

Gyomor- és nyombélfekély esetén a protektív tényezők közé tartozik a nyálkahártya regenerációs képessége, az agresszív tényezők közé pedig a gyomor- vagy nyombélfal ischaemia sorolható. A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia nagymértékben erősíti a protektív tényezők hatását – az értágító, gyulladáscsökkentő hatást, javítja a nyálkahártya tápanyagellátását, ösztönzi annak gyógyulását és a kockázatos gyomor- ill. nyombélfal ischaemiára pozitív hatással van. Ne végezzünk kezelést, ha a fekély vérzékeny.

A mágnesterápia alkalmazása gyomor- és nyombélfekély esetén

Gyomor- és nyombélfekély esetén a fájdalom leküzdésére a 4 – 6 Hz-es, valamint a 10 – 14 Hz-es fájdalomcsökkentő és görcsoldó frekvenciák alkalmazását javasoljuk, majd a jobb vérellátás, a nyálkahártya regenerációja és a betegség kiújulásának megelőzése érdekében a 44 – 56 Hz-es frekvenciákat javasoljuk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot ajánlom minden olyan betegnek, akiknek krónikus fájdalmaik vannak és nincs idejük bejárni a különféle rehabilitációs kezelésekre, ahol hasonló készülékeket használnak.

Martin Král, Praha 10

A Biomag készülékkel igen elégedettek vagyunk, amit az bizonyít, hogy naponta használjuk. Mindenkinek nagyon ajánlom, mert minél hamarabb kezdik el használni valamilyen problémára, annál könnyebb azt csökkenteni illetve kiküszöbölni.

František Zeman, Semily

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.