Közvetlen ingerek és az agy funkcióinak befolyásolása

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Közvetlen ingerek és az agy funkcióinak befolyásolása volt a kettős-vak, placebo kontrollal végzett vizsgálat tárgya 2013-ban. Ezen vizsgálat során 100 Hz-ig terjedő frekvenciákkal és 0,4 -1,4 mT teljesítménnyel dolgoztak.

Egészséges önkéntes alanyok pulzáló mágnesterápiás kezelésben, míg egy kontroll-csoport tagjai a készülék hasonmásával vak kezelésben részesültek. A terápia befejeztével – a nem domináns kézben tartott pálca fokozatos hevítésével – minden egyénnél tesztelték a fájdalom-küszöböt.

Az így végzett tanulmány alátámasztotta a feltevést, hogy a fájdalom-küszöb pulzáló mágneses térből eredő ingert követően jelentősen emelkedik, így a mágnesterápia segít elviselni az átmeneti fájdalmakat. A fájdalomkontroll tehát az analgetikumok mellett a pulzáló mágnesterápia komfortos gyógymódja által is elérhető.

Forrás: Kortekaas, R. et al. (2013) A Novel Magnetic Stimulator Increases Experimental Pain Tolerance in Healthy Volunteers – A Double-Blind Sham-Controlled Crossover Study. PLoS ONE. 8 (4), 1–7

Az új mágneses stimulátor az egészséges önkéntes alanyoknál növeli a kísérleti fájdalom-toleranciát / Novel Magnetic Stimulator Increases Experimental Pain Tolerance in Healthy Volunteers

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23620795

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak Önnek.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve