A 2012-ben és 2013-ban készült szakmai felmérések szerint – a melyeket 1 266 páciens esetében végeztek, átlagosan 12 kezelést végezve egy-egy beteg esetében – a Biomag pulzáló mágnesterápia eredményessége 77 %.

Általános érvényű tapasztalat, hogy a kezelések számával növekszik a hatásfok is.

További statisztikák azt mutatják, hogy a Biomag mágnesterápiát leggyakrabban a fájfalommal járó problémák kezelésére használják (ld. a fenti grafikont).

A Biomag mágnesterápia gyógyít és számos egészségi problémát segít megoldani

A jelen oldalon lévő klinikai értékeléseken, tanulmányokon kívül kialakítottunk Önnek egy további rubrikát, ahol elolvashatja a legújabb klinikai tanulmányokat, amelyek a pulzáló mágnesterápia egészségünkre gyakorolt hatását értékelik. A rubrikában a diagnózisok szerint tájéjozódhat, ezért könnyen rátalál a mágnestarápia konkrétan az Ön egészségügyi problémáira vonatkozó hatására. A rubrikát foylamatosan bővítjük a szakmában szerzett legújabb ismeretekkel, amelyeket közvetlenül el tudunk küldeni az Ön e-mail címére.

A Biomag klinikai vizsgálatok új kiadványa

Érdeklik Önt a pulzáló mágnesterápiáról készült klinikai vizsgálatok? Tudta, hogy ezzel az óriási potenciállal rendelkező gyógymóddal világszerte sok tudós foglalkozik? A Biomag klinikai vizsgálatok új kiadványa e-mailben rendszeresen szolgáltat áttekinthető módon feldolgozott információkat több, mint 70 olyan tudományos munkáról, amelyek a pulzáló mágnesterápia gyógyhatásaival foglalkoznak számos orvosi szakterületen.
Szeretné díjmentesen megkapni a Biomag klinikai vizsgálatok legújabb kiadványának számait e-mailben?  Díjmentes feliratkozás itt.

A kiadvány régebbi számait itt olvashatja.

Klinikai viszgálatok a mágnesterápia hatásairól – az Önök kérdései

Felkeltették figyelmét a mágnesterápia hatásairól készült klinikai vizsgálatok? Szeretne megtudni többet a mágnesterápia hatásairól és arról, milyen megoldást nyújt a Biomag mágnesterápia az Ön problémáira? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakmai tanácsadóink válaszolnak az Önök kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.