Kéz- és csuklóízületi gyulladás

Szerkesztő: | 7. január 2019

A kéz- és csuklóízületi gyulladás jellemzői: A kéz- és csuklóízületi gyulladás leggyakoribb oka a rheumatoid arthritis. Az ízületben fellépő gyulladás duzzadást, fájdalmat és merevséget okoz. Az ízületet borító bőr melegebb, és amennyiben az ízület és a csukló gyulladása tartós, a porcok és csontok károsodnak és megkezdődik a csontok leépülése. Az ízületi gyulladás legsúlyosabb eseteiben leépülnek a csontok ízületet alkotó részei, ami az ízületek eldeformálódásához vezet.

Az arthritis tipikus tünete az ún. reggeli merevség. A rheumatoid arthritis oka az immunrendszer elégtelen működése. A betegség korlátozza a páciens életét és teljes rokkantsághoz is vezethet. A jobb gyógyhatás érdekében fontos a környezet és az életvitel megváltoztatása, a rehabilitáció, a gyógyfürdőzés, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító szerek használata.

A mágnesterápia jelentősége kéz- és csuklóízületi gyulladás esetén

A kéz- és csuklóízületi gyulladás egyike azon problémáknak, amelyek esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia alapvetően jó hatást fejt ki. A kezelés előnye a fájdalomcsillapító, duzzanat- és gyulladáscsökkentő, valamint gyógyító hatása. A mágnesterápia a krónikus kéz- és csuklóízületi gyulladás esetén elősegíti a kéz- és ujjak mozgásának visszanyerését, fékezi az ízületek további károsodását és egészében megkönnyebbülést jelent.

A mágnesterápia alkalmazása kéz- és csuklóízületi gyulladás esetén

Kéz- és csuklóízületi gyulladás esetén elsődleges a fájdalomcsillapítás alacsony, 4-6 Hz-es frekvenciák segítségével, amit később 25 – 50 Hz-es regenerációs programokkal kombinálhatunk. Leggyakrabban az apró ízületek és a csukló kezelésére szolgáló szolenoid applikátor használjuk.

A mágnesterápia és a kéz- és csuklóízületi gyulladás – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról a kéz- és csuklóízületi gyulladás esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a kéz- és csuklóízületi gyulladás esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.