Kéz- és csuklóízületi gyulladás

Szerkesztő: | 4. október 2019
Záněty kloubů ruky a zápěstí - popis diagnózy
Kép: Kéz- és csuklóízületi gyulladás

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A kéz- és csuklóízületi gyulladás jellemzői: A kéz- és csuklóízületi gyulladás leggyakoribb oka a rheumatoid arthritis. Az ízületben fellépő gyulladás duzzadást, fájdalmat és merevséget okoz. Az ízületet borító bőr melegebb, és amennyiben az ízület és a csukló gyulladása tartós, a porcok és csontok károsodnak és megkezdődik a csontok leépülése. Az ízületi gyulladás legsúlyosabb eseteiben leépülnek a csontok ízületet alkotó részei, ami az ízületek eldeformálódásához vezet.

Az arthritis tipikus tünete az ún. reggeli merevség. A rheumatoid arthritis oka az immunrendszer elégtelen működése. A betegség korlátozza a páciens életét és teljes rokkantsághoz is vezethet. A jobb gyógyhatás érdekében fontos a környezet és az életvitel megváltoztatása, a rehabilitáció, a gyógyfürdőzés, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító szerek használata.

A mágnesterápia jelentősége kéz- és csuklóízületi gyulladás esetén

A kéz- és csuklóízületi gyulladás egyike azon problémáknak, amelyek esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia alapvetően jó hatást fejt ki. A kezelés előnye a fájdalomcsillapító, duzzanat- és gyulladáscsökkentő, valamint gyógyító hatása. A mágnesterápia a krónikus kéz- és csuklóízületi gyulladás esetén elősegíti a kéz- és ujjak mozgásának visszanyerését, fékezi az ízületek további károsodását és egészében megkönnyebbülést jelent.

A mágnesterápia alkalmazása kéz- és csuklóízületi gyulladás esetén

Kéz- és csuklóízületi gyulladás esetén elsődleges a fájdalomcsillapítás alacsony, 4-6 Hz-es frekvenciák segítségével, amit később 25 – 50 Hz-es regenerációs programokkal kombinálhatunk. Leggyakrabban az apró ízületek és a csukló kezelésére szolgáló szolenoid applikátor használjuk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A készüléket még aktívan dolgozó életszakaszunk során vásároltuk meg. Férjem asztmája, sérült válla, hátfájása, térd- és csuklófájdalmai miatt szorult segítségre.

Marie Homolková, Čechtice

A Biomag készülékkel gerinccel, ízületi gyulladással, lábtő és boka ödémával, láb- és kézujj görcsökkel, sarkantyúval kapcsolatos problémáinkat kezeljük.

Ladislav és Marie Kuba, Praha

Kb. egy éve megvettem az Önök készülékét és meg kell mondjam, hogy nekem és feleségemnek jó szolgálatot tesz. Elsősorban a tartósabb hátfájásra és visszérproblémákra használjuk, illetve átmenetileg a csuklónkra és fejfájásra.

Karel Kratochvíl, Humpolec

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.