LightFit DUO

Takarékos és mégis nagy teljesítményű. Pontosan ilyenek a LightFit DUO sorozathoz tartozó készülékek. Egy testben helyezkedik el a készülék modulja és a helyi applikátor. Ezen megoldásnak köszönhetően a Biomag pulzusos mágnesterápia leghozzáférhetőbb készülékéről van szó. A termék alkalmazóját megpedig a nagy hatásfok és a Biomag készülékek legmagasabb mértékű standardja.

Biomag LightFit DUO - pulzusos mágnesterápia készülék és lokális applikátor egy testben. Takarékos és nagy teljesítményű megoldás.
Kép : LightFit DUO

Mi az alapja ennek az értékelésnek?

A maximális pontosság és mondanivaló érdekében ez az értékelés kizárólag a Biomag mágnesterápiás készülékek tényleges és ellenőrzött tulajdonosainak visszajelzésein alapul, mégpedig fájdalomcsillapítás kategóriában. Mindezen visszajelzéseket az orvostechnikai eszközök tanúsítására vonatkozó követelményekkel összhangban és az illetékes auditorok által jóváhagyott módon kell felépíteni.

Ön rendelkezik Biomag készülékkel, valamint szeretne visszajelzést adni és értékelni a Biomag mágnesterápiát? Ezt ezen az oldalon is megteheti.