Ízületi fájdalmak

Szerkesztő: | 4. október 2019
Bolesti kloubů - popis diagnózy
Kép: Ízületi fájdalmak

Ön megoldást keres az egészségügyi problémákra?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A program a – degeneratív és gyulladásos folyamatok miatt bekövetkezett morfológiai változásokból eredő –ízületekben és az ízületi tokban előforduló fájdalmakat van hivatva befolyásolni. Az ízületi fájdalmak egyike azon problémáknak, amelyek esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia alapvetően jó hatást fejt ki.

A mágnesterápia célja ízületi fájdalmak esetén

A mágnesterápia célja ízületi fájdalmak esetén a fájdalom enyhítése és a gyógyulási, regenerációs folyamat elősegítése.

A mágnesterápia alkalmazása ízületi fájdalmak esetén

Ízületi fájdalmak esetén az egy órás program a 3. sz. – artrózis – program hosszabb verziója. A hosszabb kezelési időt a naponta ismétlődő kezeléseknél javasoljuk, továbbá olyan esetekben, ahol jelentős fájdalomról van szó. Itt elsősorban degeneratív és gyulladásos folyamatok miatt bekövetkezett morfológiai változásokból eredő,ízületekben és az ízületi tokban előforduló fájdalmakról beszélhetünk. A klinikai mód – a gyógyulási folyamat erőteljesebb serkentése érdekében – 50 Hz-ig terjedő frekvenciákat is magában foglal. A programot leginkább az 1. számú, heveny ízületi fájdalmat enyhítő programot követően, a gyógyulási folyamat elősegítésére javasoljuk.

Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia Hogyan hat?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot a hát- és ízületi fájdalmakra alkalmaztuk, mindig segített, de egynél több kezelésre van szükség. Én is és férjem is eredményesen használtuk.

Jitka Lipnerová, Tršice

Artrózisom és oszteoporózisom van, naponta alkalmazom a megfelelő programokat fájdalmas testrészeimre. Tudom, hogy 65 éves koromban nem lesznek olyan ízületeim, mint fiatalkoromban voltak. De már elmúlt az az idő, amikor nem tudtam, hogy feküdjek le, hogy ne nyilalljon bele a fájdalom a csípőmbe.

Olga Tomečková, Orlová

Hát- és térdfájdalmaktól szenvedtem, a mágnesterápiát 1 éve használom. Jelentősen javult az állapotom, a térdem már nem fáj, a hátam is fellazult és jobban tudok menni.

Anděla Vosmanská, Jaroslavice

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.