Izomrelaxáció – vázizomzat lazítása

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: Az izomrelaxáció a vázizomzat lazítását és az izomtónus csökkentését jelenti. A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia (a jobb perfúzió és a tejsavdehidrogenáz fokozott aktivitása révén)felgyorsítja az – izmokban és a krónikus gyulladás helyein fájdalmat okozó – savas metabolitok elvezetését. Ezáltal csökkenti a fájdalmat és ellazítja a fájdalmas izomösszehúzódásokat (kontraktúrákat). Ezen kívül bizonyított a sportolók alsó végtagjaiban az idegvezetés jelentős mértékű lassulása, ami szintén hozzájárul az izmok lazulásához.

A mágnesterápia jelentősége izomlazítás során

A Biomag® készülékek hátizomzatra (a gerincet körülvevő harántcsíkolt izomzatra) gyakorolt izomrelaxációs hatása egy sor problémát – pl. nyaki gerinc merevségét, fejfájást, szédülést, nagyothallást, korlátozott mozgást, végtagokba nyilalló fájdalmat, stb. – képes befolyásolni. Sima izomzatra gyakorolt izomlazító hatása pedig kólikák során nyújt enyhülést, továbbá a vázizomzat relaxációja az összes, mozgásszervet érintő fájdalom gyógykezelésének elengedhetetlen feltétele.

A mágnesterápia alkalmazása izomlazítás során

Izomrelaxáció során fájdalom (kontraktúrák, nehéz fizikai munkát követő fájdalom) esetén 10 – 14 Hz-es helyi kezelést végzünk, majd ezt követően – a regeneráció érdekében és az izomteljesítmény fokozására – 65 – 81 Hz-es kezelést nyújtunk.

A mágnesterápia és az izomlazítás – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról izomlazításesetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk az izomlazítás esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.