Izomrelaxáció – vázizomzat lazítása

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Myorelaxace – popis
Kép: Izomrelaxáció – vázizomzat lazítása

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Az izomrelaxáció a vázizomzat lazítását és az izomtónus csökkentését jelenti. A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia (a jobb perfúzió és a tejsavdehidrogenáz fokozott aktivitása révén)felgyorsítja az – izmokban és a krónikus gyulladás helyein fájdalmat okozó – savas metabolitok elvezetését. Ezáltal csökkenti a fájdalmat és ellazítja a fájdalmas izomösszehúzódásokat (kontraktúrákat). Ezen kívül bizonyított a sportolók alsó végtagjaiban az idegvezetés jelentős mértékű lassulása, ami szintén hozzájárul az izmok lazulásához.

A mágnesterápia jelentősége izomlazítás során

A Biomag® készülékek hátizomzatra (a gerincet körülvevő harántcsíkolt izomzatra) gyakorolt izomrelaxációs hatása egy sor problémát – pl. nyaki gerinc merevségét, fejfájást, szédülést, nagyothallást, korlátozott mozgást, végtagokba nyilalló fájdalmat, stb. – képes befolyásolni. Sima izomzatra gyakorolt izomlazító hatása pedig kólikák során nyújt enyhülést, továbbá a vázizomzat relaxációja az összes, mozgásszervet érintő fájdalom gyógykezelésének elengedhetetlen feltétele.

A mágnesterápia alkalmazása izomlazítás során

Izomrelaxáció során fájdalom (kontraktúrák, nehéz fizikai munkát követő fájdalom) esetén 10 – 14 Hz-es helyi kezelést végzünk, majd ezt követően – a regeneráció érdekében és az izomteljesítmény fokozására – 65 – 81 Hz-es kezelést nyújtunk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Jelenleg masszázs előtti ellazuláshoz használom a készüléket és nehéz tréninget követően regenerálódáshoz is, amikor el kell lazítanom a túlságosan igénybevett testrészemet.

Jan Šrotíř, Vyškov

A Biomag készüléket cégünk dolgozóinak regenerációja céljából vásároltuk meg. Különösen fájdalom, íngyulladás, túlterhelt izmok, regeneráció, ellazulás, arthritis esetén van hatása.

Šetek úr, Pardubice

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.