Hörghurut (Bronchitis)

Szerkesztő: | 4. október 2019
Zánět průdušek - popis bronchitidy
Kép: Hörghurut (Bronchitis)

Ön megoldást keres az egészségügyi problémákra?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A hörghurut mind kisgyermekeknél, mind felnőtteknél gyakori probléma. A célirányos antibiotikumos (ha szükség van rá) vagy – az akut stádium során ható – mukolitikus gyógykezelésen kívül igen fontos a teljes kigyógyulás ill. lábadozás időszaka. Amennyiben a hörghurutból nem gyógyulunk ki teljesen, krónikussá válhat és fokozza további súlyos komplikációk kifejlődésének kockázatát.

A mágnesterápia jelentősége hörghurut (bronchitis) esetén

Hörghurut (bronchitis) esetén az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a megbetegedés kezdetétől indokolt. Enyhíti a tüneteket – csökkenti a nyálkahártya vérbőségét, javítja a tüdő légkapacitását és elősegíti a nyák felszakadását, továbbá növeli a fertőzésekkel szembeni immunitiást, az antibiotikumok hatását és egészben véve lerövidíti a gyógykezelést. A lábadozás idején alkalmazott mágnesterápia felgyorsítja a léguti epitel regenerációját, serkenti az immunitást és csökkenti az ismételt megbetegedés kockázatát.

A mágnesterápia alkalmazása hörghurut (bronchitis) esetén

A hörghurut (bronchitis) akut stádiumában 2 -25 Hz-es frekvenciákat, a teljes felgyógyulás érdekében pedig  65 – 79 Hz-es, fokozott gyógyító és regenereláló hatású programokat alkalmazunk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Tél elején és végén mindig benáthásodtam és megfázással küszködtem, ami a készülék használatával megszűnt. Jelenleg a tüdőmre, szívemre, légutaimra, nyaki gerincemre, ízületeimre és térdemre használom.

Stanislav Šiška, Dobříš

A Biomag készülékkel rengeteg egészségi problémát kezelünk, pl. prosztata, kéztőcsatorna, különböző fájdalmak, neuropátia, légutak. Az eredményekkel nagyon meg vagyunk elégedve.

Frank házaspár, Štěpánov

Különböző gyulladásos problémáim voltak, pl. visszér-, légúti, ízületi gyulladás, arthritis. A mágneses készülék segítségével múlni kezdtek a tünetek, mígnem lassan, de biztosan a problémák eltűntek.

Jaroslava Krohová, Česká Lípa

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.