Hörghurut (Bronchitis)

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A hörghurut mind kisgyermekeknél, mind felnőtteknél gyakori probléma. A célirányos antibiotikumos (ha szükség van rá) vagy – az akut stádium során ható – mukolitikus gyógykezelésen kívül igen fontos a teljes kigyógyulás ill. lábadozás időszaka. Amennyiben a hörghurutból nem gyógyulunk ki teljesen, krónikussá válhat és fokozza további súlyos komplikációk kifejlődésének kockázatát.

A mágnesterápia jelentősége hörghurut (bronchitis) esetén

Hörghurut (bronchitis) esetén az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a megbetegedés kezdetétől indokolt. Enyhíti a tüneteket – csökkenti a nyálkahártya vérbőségét, javítja a tüdő légkapacitását és elősegíti a nyák felszakadását, továbbá növeli a fertőzésekkel szembeni immunitiást, az antibiotikumok hatását és egészben véve lerövidíti a gyógykezelést. A lábadozás idején alkalmazott mágnesterápia felgyorsítja a léguti epitel regenerációját, serkenti az immunitást és csökkenti az ismételt megbetegedés kockázatát.

A mágnesterápia alkalmazása hörghurut (bronchitis) esetén

A hörghurut (bronchitis) akut stádiumában 2 -25 Hz-es frekvenciákat, a teljes felgyógyulás érdekében pedig  65 – 79 Hz-es, fokozott gyógyító és regenereláló hatású programokat alkalmazunk.

A mágnesterápia és a hörghurut (bronchitis) – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról hörghurut (bronchitis) esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a hörghurut (bronchitis) esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.