Hólyaghurut – cystitis acuta

Szerkesztő: | 4. október 2019
Zánět močového měchýře - popis diagnózy
Kép: Hólyaghurut – cystitis acuta

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A hólyaghurut (cystitis acuta) jellemzői: A hólyaghurut gyakori vizelési ingerrel járó, kellemetlen alhasi fájdalom és hőemelkedés kísérretében jelentkezik. A vizelés kezdetén és végén a fájdalomérzet fokozódik, vannak esetek, amikor vér is kerül a vizeletbe.

A hólyaghurut leggyakrabban a fiatal nőket érinti, gyakran ismétlődve, amit a női húgyutak férfiakétól eltérő anatómiájának tulajdoníthatunk. A hólyaghurut oka a szervezet legyengülése, a kimerültség ill. átfázás. A húgyhóĺyag akut gyulladásából való kigyógyulás után igen fontos a visszaesés megelőzése – a pihenés, az elegendő folyadékbevitel, az immunitás erősítése, az átfázás elleni védekezés, stb. A gyógykezelés – a megállapított kórokozó érzékenysége szerint – antibiotikumok vagy kemoterápiás szerek segítségével történik. Általában véve szükséges – leginkább a prevenció keretében – az ellenállóképesség erősítése.

A mágnesterápia jelentősége hólyaghurut esetén

Hólyaghurut esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát az egyéb célirányos – akár antibiotikumos – gyógykezeléssel együtt alkalmazzuk. A mágnesterápia enyhíti a húgyhólyag gyulladásával járó fájdalmat és görcsöt, elősegíti a gyógyulást, fokozza az antibiotikus kezelés hatását és alkalmazható prevencióként is.

A mágnesterápia alkalmazása hólyaghurut esetén

Hólyaghurut esetén a lapos applikátoron ülő helyzetben a kismedence tájékán végzett 4 – 6  és 10 – 14 Hz-es fájdalomcsillapító és izomlazító kezelést magnetizált víz fokozott bevitelével egészítjük ki.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A készüléket több „bajra“ használom - magas vérnyomás, diabétesz, csípőízület, húgyvezeték, gerinc, stb. A problémáim enyhültek.

Alena Kasalová, Turovce

Húgyhólyag problémáim voltak, ezért a készüléket naponta 3x kezdtem használni minden problémámra. Most már csak preventíven használom naponta 2x. Elégedett vagyok.

Jarmila Merbitzová, Chlumec

A készüléket petefészek és húgyhólyag gyulladásra is kipróbáltam. El vagyok ragadtatva, mert rendszeressé vált a menstruációm, amit évekig antibiotikumokkal sem sikerült elérni.

Beata asszony, Hurbanovo

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.