Hipotireózis – pajzsmirigy alulműködés

Szerkesztő: | 7. január 2019

A hipotireózis – pajzsmirigy alulműködés jellemzői: A pajzsmirigy hormontermelő funkciójának csökkenéséről van szó, ami hormonpótló gyógykezelést gényel. A pajzsmirigy alulműködésben szenvedő betegeknél fáradékonyság, alvászavar, fázékonyság, székrekedés, hirtelen, megmagyarázhatatlan fájdalmak, impotencia, menstruációs zavarok, anémia, a hang durvulása és egyéb tünetek figyelhetők meg.

A mágnesterápia célja hipotireózis – pajzsmirigy alulműködés esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia gyógyító és stimuláló hatását a pajzsmirigy természetes hormontermelésének elősegítése érdekében lehet használni (amennyiben legalább részben működik a saját szekréciós képesség). Az anyagcsere folyamat javításával, regeneráló és gyulladásgátló hatással jobb feltételeket teremtünk a sérült szövetek megújulásához és a pajzsmirigy normális funkciójához.

A mágnesterápia alkalmazása pajzsmirigy alulműködés (hipotireózis) esetén: A pajzsmirigy napi 36 – 44 Hz-es kezelése szolenoid applikátor segítségével.

A mágnesterápia és a pajzsmirigy alulműködés (hipotireózis) – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról pajzsmirigy alulműködés esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a pajzsmirigy alulműködés esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.