Háromosztatú idegfájdalom

Szerkesztő: | 4. október 2019
Bolesti trojklanného nervu - popis diagnózy
Kép: Háromosztatú idegfájdalom

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A háromosztatú idegfájdalom jellemzői: A nervus trigeminus egy motorikus-szenzitív ideg (ún. háromosztatú ideg), melyben a szenzitív szálak vannak többségben. Három ága van: n. ophtalmicus, n. maxilaris, n. mandibularis. Elváltozások lehetnek a háromosztatú ideg egész hosszában – a fogak, az állkapocs és a paranasalis üregek körüli kiságaktól kezdve, a sinus caveronosus és subarachnoidális téren át egészen az agytörzsig. A háromosztatú idegfájdalom oka lehet daganat általi nyomás, baleset, keringési zavar, az ideg, illetve a környező szövet gyulladása, fertőzés (herpes zoster), autoimmun és anyagcsere megbetegedések, toxikus hatások, stb.

A trigeminus neuralgia (arcidegzsába) a szenzitív összetevők károsodása miatt keletkezik, megkülönböztetünk elsődleges és másodlagos neuralgiát. Az elsődleges neuralgia gyógyszeres kezelést és sebészeti beavatkozást igényel, a másodlagos neuralgia gyógyítása az elsődlegessel megegyező + tünetkezelés.

Mágnesterápia a háromosztatú idegfájdalom esetén

háromosztatú idegfájdalom kiegészítő és tüneti kezeléséhez igen megfelelő az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia különleges tulajdonságainak érvényesítése. Az ingerület-átadásra közvetlen hatást gyakorolva enyhíti a fájdalmat, valamint gyulladásgátló hatása miatt. A háromosztatú idegfájdalom mágnesterápiás kezelése igen egyszerű és széleskörben használható (kivétel: a daganat általi nyomás). Az ídőben megkezdett és napi gyakoriságú kezelések megakadályozhatják a krónikussá válást és az állapotromlást.

A mágnesterápia alkalmazása a háromosztatú idegfájdalom esetén

A naponta ismétlődő 2-10 Hz-es, a háromosztatú ideg heveny fájdalmát enyhítő és felgyógyulás során segítő programokat javasoljuk felváltva használni az 50-81 Hz-es programokkal. Megfelelő applikátor a szolenoid a kis köralakú applikátor.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomag készüléket - valószínűleg a háromosztatú ideg miatti - fejfájás miatt használtam először. Eredmény: megszűntek a fájdalmak.

David Jaroslav, Nový Jičín

Férjem a háromosztatú ideg sérülése miatt használta tartósan a készüléket, mely fogorvosi beavatkozás során történt. Nekem meniskus-műtét után volt hasznos a készülék. Már 14 nappal a műtétet követően mankó nélkül jártam.

Hermanová asszony, Karviná

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.